'Dizi Savaşları' 4. Sezonuyla Geri Dönüyor! | Başvurular Başladı

biz öyle 180 kişinin arasına ismi cücük kadar sıkıştırılacak sıradan jürimiyizki bizi karambole getirmiş
bugüne bugün obdusman jüriyim ben bana ayrıca seslenmesi lazımdı

Yapmış bir hata işte affet bu seferlik
Senin gibi jüriyi nerede bulacak başka

Hep ben mi anacağım ecük de sen ansan ne olur.
ama akşama kadar buralarda dolaşan ben değilim olan olmayanı anacak kurallar böyle diyor
bak mesela sıvacı kuralı sayfa 20 ikinci paragrafı açarsan orda durum daha net açıklanmış
gerçi @MasacRE- ye sor o da anlatır sana bizim el kitabımız var kurallara bağlıyız

Ben de 5'e doğru geliyorum aslında, soluklana kadar 11 oluyor. Dizi izleyince yazamadım işte.

Bu kurallar @Çiğdem-'den sonra Sönmez Yasaları geçerli olacak onlara da şartsız tahadütsüz uyarsın.

Ben de 5'e doğru geliyorum aslında, soluklana kadar 11 oluyor. Dizi izleyince yazamadım işte.

Bu kurallar @Çiğdem-'den sonra Sönmez Yasaları geçerli olacak onlara da şartsız tahadütsüz uyarsın.
önce bakarız yasalar sıvacı kurallarıyla çelişmiyorsa tabikide uyarız çelişen kısımları sıvacı kurallarına uydururuz
sözkonusu hogatha olsa bile sıvacının anayasası gibidir sıva kitapcığı değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez

bunlar aradan kacmis neyseki ben hic bir bildirimi es geçmiyorum ve @sokak sanati nin etiketsiz yazilarini bile görebiliyorum

Tam puanlarını beklerim
yok canisi sen Suskunlar seçseydin verirdim 😉 Şuan en kârlısı Yaprak dökümü en çok ona gider tam puanlar. tabiki şuanki tabloya göre

bunların hepsi etiket kabızı
anca arayıp el yordamıyla buluyoruz konuyu lanet olasıcalar
aynen haklısın. Yillardir buradalar öğrenemediler bi

Aşk ve Mavi olsa her hafta tam puan verirdin. ÇD yine o kadar iddialı değil senin için. Bi YD değil.

Sahneye göre oy ver diziye göre değil .ss

Sahneye göre oy ver diziye göre değil .ss
tabiki sahneye göre ama izlediğim o dizide cok can alıcı sahneler var 😉 Çd de beğendiğim bir dizi ve dedigin gibi sahnelere göre şekillenir puanlarim

iyiymiş buy
@Aserat Suskunlar oynandı mı?

Harika bir seçim olur. Kaç kişiye önerdim al diye.Yarişmanin ortalarinda yada basinda düzenli oy yollamayabilirim ama sonlarinda oy kullanacam ve Suskunlar güzel puanlar alır benden.
Yildızlar yarisiyorda ben Şener Şen ile yarisirken o dizinin sahneleri zorladi ustayi. Jürilerinde sevdiği bir dizi 😉
Doğru sahneler kullanarak iyi ilerlersin. Ağırlığını Sarpın sahnelerine ver, sen kararını verince ben seni etiketliyecem diğer yarısmada orda 7-8 sahne vardir muhakak

@sokak sanati @Bully

Ben Leyla'm ve Ferhunde'cim ile geliyorum. Bakalım hakkım yenecek mi.