S.G.A.T.
Favori Üye
Düzeldi.Of başlatma internetine.
Düzeldi.Of başlatma internetine.
Biraz yoğundum ama buradayım yetiştimNeredeyse finale çıkacaksın ama yoksun ortalarda. @Bully olsa konuyu coştururdu.
Senin gibi bir bitikle iş yapanda kabahat.Hem üç kuruş veriyorsun hem de bu sıkıntıların içinde programı sunmamı istiyorsun
Senin gibi bir bitikle iş yapanda kabahat.
Bu etiketlerde bi sıkıntı var ben deli oldum.Reyting için @ozgur2113'le Bülent Ersoy ile Banu Alkan'ın forum versiyonu olduk utanın.
Çoğunluğu olmuş bu sefer becerebilmişsin neyse ki.Suskunlar ile yarışan @S.G.A.T. oylarında sıra.
6 - İçerde (Rakip ama hak yiyecek de değiliz.)
4 - Hayat Bilgisi (Bu sahneye en alttaki puanı vereceğimi tahmin etmezdim.)
(Umarım etiketler bu sefer olmuştur)
@turkuazz @mrt-06 @Dosi @dizi kolik @denizz19 @xBUGRAx @MayısKralı @Sherlock @vadikızı @Aserat
Bugün taktın sen de gudubet kanala.Jess Molho'yu çağır o da yedek sunucu gibi tv8'de.
Ahahaha@Aserat ve @ozgur2113 arasında şok tartışma! Gecenin geri kalanında neler yaşanacak? AZ SONRA! #DiziSavaşlarıSonuçGecesi
diğer 2 sahneyi görmedin mi?Ürperi'ci çıktı forum Afet Güçverir'i harcayacaklar.
İki sunucunun anlaşmazlığı@Aserat ve @ozgur2113 arasında şok tartışma! Gecenin geri kalanında neler yaşanacak? AZ SONRA! #DiziSavaşlarıSonuçGecesi
Bugün taktın sen de gudubet kanala.
Bana bir tane verinizi söyleyin.AhahahaAy reyting için buna da mı başvurdun
Bir de hadsizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?