S.G.A.T.
Emekli
Düzeldi.Of başlatma internetine.![]()
Düzeldi.Of başlatma internetine.![]()
Biraz yoğundum ama buradayım yetiştimNeredeyse finale çıkacaksın ama yoksun ortalarda. @Bully olsa konuyu coştururdu.![]()
Senin gibi bir bitikle iş yapanda kabahat.Hem üç kuruş veriyorsun hem de bu sıkıntıların içinde programı sunmamı istiyorsun![]()
Senin gibi bir bitikle iş yapanda kabahat.![]()
Bu etiketlerde bi sıkıntı var ben deli oldum.Reyting için @ozgur2113'le Bülent Ersoy ile Banu Alkan'ın forum versiyonu olduk utanın.![]()
Çoğunluğu olmuş bu sefer becerebilmişsin neyse ki.Suskunlar ile yarışan @S.G.A.T. oylarında sıra.
6 - İçerde (Rakip ama hak yiyecek de değiliz.)
4 - Hayat Bilgisi (Bu sahneye en alttaki puanı vereceğimi tahmin etmezdim.)
(Umarım etiketler bu sefer olmuştur)
@turkuazz @mrt-06 @Dosi @dizi kolik @denizz19 @xBUGRAx @MayısKralı @Sherlock @vadikızı @Aserat
Bugün taktın sen de gudubet kanala.Jess Molho'yu çağır o da yedek sunucu gibi tv8'de.![]()
Ahahaha@Aserat ve @ozgur2113 arasında şok tartışma! Gecenin geri kalanında neler yaşanacak? AZ SONRA! #DiziSavaşlarıSonuçGecesi
diğer 2 sahneyi görmedin mi?Ürperi'ci çıktı forum Afet Güçverir'i harcayacaklar.![]()
İki sunucunun anlaşmazlığı@Aserat ve @ozgur2113 arasında şok tartışma! Gecenin geri kalanında neler yaşanacak? AZ SONRA! #DiziSavaşlarıSonuçGecesi
Bugün taktın sen de gudubet kanala.![]()
Bana bir tane verinizi söyleyin.AhahahaAy reyting için buna da mı başvurdun
Bir de hadsizsiniz![]()