Aşk İşleri'nin ilk 2 bölümüne bak.
O halde Sevda Kuşu'na bakayım 😛
Aşk İşleri'nin ilk 2 bölümüne bak.
2 günlüğüne abla, bayram Salı bitiyor ama ben Pazartesi dönüyorum.Kaç gün sürecek senin tatil
Tamam ama benimkini de çok geciktirme bu akşam 3. bölüm geliyor.O halde Sevda Kuşu'na bakayım 😛
2 günlüğüne abla, bayram Salı bitiyor ama ben Pazartesi dönüyorum.
Tamam ama benimkini de çok geciktirme bu akşam 3. bölüm geliyor.
Olabilir ilk bölümü bir görelim de.Tamam ama bende Sevimli Sırrım Kayıp dizisini baştan yazacağım sende onu okursun
Ay yok tum videolara bakamam misafirlikte ayip oluro zaman Yıldızlara da gelsene konuk jüri olarak 7 tane sahne var zaten
Bu gidisle finali ben Isvecteyken yaparsinDUYURU | Oylama sürecinde son tarih Salı 20.00'ye uzamıştır, duruma göre sonuçlar Çarşamba akşamı da açıklanabilir.
@Bully @denizz19 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Dosi @Çiğdem- @dizi kolik @eskici @FaJi @MasacRE- @MayısKralı @mesmeso61 @ozgur2113 @Sherlock @Yiğitt
Başladı ama az önce duyuru yaptım oraya bak.
Ay yok tum videolara bakamam misafirlikte ayip olurburasi yeterli
Bu gidisle finali ben Isvecteyken yaparsin
Kanka elde olmayan sebepler ne yapayımGelir gelir, evinde otursun azcık.
Kanka elde olmayan sebepler ne yapayımmuhtemelen çarşamba olacak.
Yok ya bayramı da burda geçirelim dedilerNeden kötü birşey yok demi deniz
Yok ya bayramı da burda geçirelim dediler
Sahnenin geneline puan veriyoruz ama, oyuncu yarışması mı bu?Her halde bu sahneye de düşük verilmez. Deniz Çakır yaşamış be.@dizi kolik @Çiğdem- @S.G.A.T. @eskici @MasacRE- @mesmeso61 @ozgur2113 @xBUGRAx @mrt-06 @Dosi @Sherlock
Deniz Çakır oynamamış yaşamış. İyi puanlar bekliyorum
Sahnenin geneline puan veriyoruz ama, oyuncu yarışması mı bu?
Deniz Çakır'ı severim zaten gerçekten performansı iyiydi.Sahneyi yaşatan oyuncu. Oyuncunun büyük katkısı var.Replikler zaten olay. "Bi ailem olsun diye yalan söyledim" Şiir gibi replik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?