S.G.A.T.
Emekli
Hazal`ın partneri olması daha büyük dezavantaj.Dur ben de izleyim senin sahneni.Bakmadım dahaAras daha parlak ondanVe Esra'nın Hazalcığının eski partneri, hiç şansın yok Serhan'ım üzgünüm
Hazal`ın partneri olması daha büyük dezavantaj.Dur ben de izleyim senin sahneni.Bakmadım dahaAras daha parlak ondanVe Esra'nın Hazalcığının eski partneri, hiç şansın yok Serhan'ım üzgünüm
Efsanelerden, Aras döktürmüştüHazal`ın partneri olması daha büyük dezavantaj.Dur ben de izleyim senin sahneni.Bakmadım daha.Efsane bir sahne değilse bu hafta 1.liyi alabilirim
we`ll seeEfsanelerden, Aras döktürmüştü
Sana hayal dünyanda başarılar
Ayrıca ben bu haftaki sahneni yarışmada kullanmıştım ve aldığı sonuç çok da iç açıcı değildi
https://fav10.net/forum/threads/yıldızlar-yarışıyor-6-sezon-8-hafta-sonuçları.264797/
Zamanlama harikaOYLAMA BAŞLADI! | Son Oy Kullanma Tarihi: Cumartesi 20.00
@Bully @denizz19 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Dosi @Çiğdem- @dizi kolik @eskici @FaJi @MasacRE- @MayısKralı @mesmeso61 @ozgur2113 @Sherlock @Yiğitt
Sonuçlara bulunamayabilirim şimdiden haberin olsunOYLAMA BAŞLADI! | Son Oy Kullanma Tarihi: Cumartesi 20.00
@Bully @denizz19 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Dosi @Çiğdem- @dizi kolik @eskici @FaJi @MasacRE- @MayısKralı @mesmeso61 @ozgur2113 @Sherlock @Yiğitt
Aslında oylamayı bayramı dahil edecek şekilde Çarşamba günü de bitirebilirim ne yapsam bilemedim.Sonuçlara bulunamayabilirim şimdiden haberin olsun
o zaman Yıldızlara da gelsene konuk jüri olarak 7 tane sahne var zatenZamanlama harikawifi olan bir yere gidecem
Valla ben Cumartesi tatile çıkıyorumAslında oylamayı bayramı dahil edecek şekilde Çarşamba günü de bitirebilirim ne yapsam bilemedim.
Başladı ama az önce duyuru yaptım oraya bak.Etiket geldi Eray oylama başladımı
DUYURU | Oylama sürecinde son tarih Salı 20.00'ye uzamıştır, duruma göre sonuçlar Çarşamba akşamı da açıklanabilir.
Başladı ama az önce duyuru yaptım oraya bak.
@denizz19 gelirsin o zamana.DUYURU | Oylama sürecinde son tarih Salı 20.00'ye uzamıştır, duruma göre sonuçlar Çarşamba akşamı da açıklanabilir.
DUYURU | Oylama sürecinde son tarih Salı 20.00'ye uzamıştır, duruma göre sonuçlar Çarşamba akşamı da açıklanabilir.
Valla ben Cumartesi tatile çıkıyorumGerçi çok da ara verdin ama sen bilirsin.
Salı bayramın son günü zaten, o zaman da açıklayabilirsin
Gelir gelir, evinde otursun azcık.Çarşamba gelirim demişti ama daha erken gelirse neden olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?