- Reaksiyon puanı
- 59,174
- Puanı
- 1,060
İnşallah Suskunlar'dan daha yüksek verirsin EsracımHangi sahne olduğunu bildiğim için açıp ağlamak istemedim... Ay müthiş bir sahne seçmişsin Kaancım. 😎
İnşallah Suskunlar'dan daha yüksek verirsin EsracımHangi sahne olduğunu bildiğim için açıp ağlamak istemedim... Ay müthiş bir sahne seçmişsin Kaancım. 😎
@Bully bu hafta size şans tanımamıs @mrt-06 @sokak sanati geçen hafta sarp ile biraz avans verdik ama bu hafta mertimBu haftaki sahnemiz
Aras Bulut İynemli'den muhteşem bir oyunculuk..
Recap süresi 2:35 - 7:05
@Bully @denizz19 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Dosi @Çiğdem- @dizi kolik @eskici @MasacRE- @MayısKralı @mesmeso61 @Sherlock @Yiğitt
@Çiğdem- @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @dizi kolik @MasacRE-
Mert'ine güveniyoruz bakalım, umarım açık ara yapabilir Sarp'ım gibi@Bully bu hafta size şans tanımamıs @mrt-06 @sokak sanati geçen hafta sarp ile biraz avans verdik ama bu hafta mertim![]()
1.olması lazım cnm mert karakteri 1.cide olmustu zaten oy verenelrde hemen hemen aynı kişiler oraya katılanalrlaMert'ine güveniyoruz bakalım, umarım açık ara yapabilir Sarp'ım gibi
Aras oscarlık oynamış bu sahnede![]()
Sahne güzel ama dikkatimi daha çok çeken Mustafa Üstündağ'ın oluşu.Bu hafta hepimiz gözyaşlarına boğulacağız efsane Arif'in vurulma sahnesi...
@Bully @denizz19 @mrt-06 @S.G.A.T. @sokak sanati @vadikızı @Dosi @Çiğdem- @dizi kolik @eskici @MasacRE- @MayısKralı @mesmeso61 @Sherlock @Yiğitt
Benim de dikkatimi çekti daha genç hali.Sahne güzel ama dikkatimi daha çok çeken Mustafa Üstündağ'ın oluşu.![]()
Ben o bölümde Kikirik'in ateşlenmesine daha çok üzülmüştüm.Bu hafta hepimiz gözyaşlarına boğulacağız efsane Arif'in vurulma sahnesi...
Videoyu o kısımdan aldım.Ben o bölümde Kikirik'in ateşlenmesine daha çok üzülmüştüm.![]()
Aynen. Ay ne çabuk geçiyor zaman, şimdi baya çökmüş.Benim de dikkatimi çekti daha genç hali.![]()
Şu özele bakayım birde.Aynen. Ay ne çabuk geçiyor zaman, şimdi baya çökmüş.![]()
Videoyu o kısımdan aldım.![]()
Ben de böyle dizilerde saf karakterlere bir şey olursa ayrı üzülürüm.Kikirik benim hassas karakterlerimden tezgahtar olduğu bölümde falan da üzülmüştüm.Salah Birsel'in Kikirikname eserini de ondan kodlamıştım.
![]()
Bildigim bir sahne. Çıtayı yükseltmişsinBu hafta hepimiz gözyaşlarına boğulacağız efsane Arif'in vurulma sahnesi...
Hiç hatırlamıyorum, öyle mi oldu?
Kikirik benim hassas karakterlerimden tezgahtar olduğu bölümde falan da üzülmüştüm.Salah Birsel'in Kikirikname eserini de ondan kodlamıştım.
![]()
Ben de böyle dizilerde saf karakterlere bir şey olursa ayrı üzülürüm.Bu kız ama Hayat Bilgisi'nden sonra parlaymadı..
senin ne ne kadar objektiv biri olduğunu ben daha Bully foruma üye olmazdan önceden biliyordum Esraİnşallah Suskunlar'dan daha yüksek verirsin EsracımÇağatay'la geçen hafta fark atmıştık, bakalım @Çiğdem- in Aras'ı ne yapacak
![]()
Kızlar diye yazdin diye üyeler tekrar baktim