@Aserat jüride değilse ekleSöz
Kavak Yelleri
Suskunlar'a başarılar dilerim.
sevilmeme diye birşey yok. Sevildiki zirvede tamamladin 😉 Dur bakalim daha ilk haftadan birşey belli değilSuskunlar en başta sosyal sorumluk projesi.Aradan bir farkı var.İsteseler Murat Yıldırım`lı,Aslı Enver`li Sarp`lı bir kadroyla aşk mafya karışık bir şey çekebilirdiler ama yapmamışlar.Sevilmemesi çok garibime geliyo valla
Bazılarının derdi İçerde olmuş da, Suskunlar'ın başarısını görecek durumda değillerSuskunları kaale alanlar sessiz takılmayı uygun görüyorlar @Bully
Anlamadım@Aserat jüride değilse ekle
ben yokken yerimi dolduracak yeni jüriler lazım sana
sevilmeme diye birşey yok. Sevildiki zirvede tamamladin 😉 Dur bakalim daha ilk haftadan birşey belli değil
normali o zaten.Ben de ne Kavak Yelleri ne de Anne izlemişliğim var ama tam puanları verdim.Sahne heyecanlandırıyorsa kaliteliyse farketmez)Ben izlemedigim sevmediğim içerde dizisine 9 puan verdimsana özeldede demistim, ben sahneye bakarim dizilerin isimlerine degil
Jüri olurmusun yarismada onu dedimAnlamadım
Öyle olabilir büyük ihtimalle canım bakacağızaa zaten benim yarı final sahnemle geliceksin gibi tam puanıma adaysın bu hafta
Benim yarismamda senin gibi jürim olsaydi keşkenormali o zaten.Ben de ne Kavak Yelleri ne de Anne izlemişliğim var ama tam puanları verdim.Sahne heyecanlandırıyorsa kaliteliyse farketmez)
Olur tabi ki de . @Aserat kabul ederse ben de kabul ederim. Yalnız beni etiketlerken mavi ile etiketle Aseratcığım.Jüri olurmusun yarismada onu dedimilk hafta oyladinmi bilmiyorum
ben kadrolu juriyimde bir süre oylamalarda olmama dururmum var ve sayimiz eksik olmasin dedim
arasıda kullan sonucta 1. oldu forumdada sıcağı sıcağınaÖyle olabilir büyük ihtimalle canım bakacağızÇetin amca çok seviliyor, bundan faydalanmak lazım
bu adamı jüri yapın hemen@Aserat
Isimleriniz ne acaba?Benim yarismamda senin gibi jürim olsaydi keşkeillerde 2.sezon yaparsam jüride olmani isterim tabi eğer yarısmacı olmazsan
arasıda kullan sonucta 1. oldu forumdada sıcağı sıcağına
şu arasın melek morgk sahnesi bence çok iş yapar dram zaten seviyor forum
Ben seni erkek sanmıştım.
ne yarışması o?Hangisi?Benim yarismamda senin gibi jürim olsaydi keşkeillerde 2.sezon yaparsam jüride olmani isterim tabi eğer yarısmacı olmazsan
aynısı 2 gün önce bana olduBen seni erkek sanmıştım.Mahcup oldum şu anda.Memnun oldum ben de Yıldırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?