eTV Dizi Savaşları - 4. Sezon | 1. Hafta Sonuçları

Bu lafı forumda açık ara en sevilen sanatçı olan Sıla ile 2 şampiyonluk yaşamış birisi söylüyor bana, senin deyiminle ne diyorduk, TRAJİKOMİK

Şimdi diyeceksin ki ben Sıla hayranıyım ee ben de İçerde hayranıyım ve dizimi şampiyon yapmak istiyorum, ama sen kıskanç birisin, işine gelmedi mi nasıl da zehrini akıtıyorsun
Ben de geç de olsa gördüm senin gerçek yüzünü.

Ve maalesef kışkırtıcı cümlelerine cevap vererek sana istediğini de verdim, ama bugünden sonra zerre muhattap olmam seninle.
Benim için yok hükmündesin artık.

Aynen batırmış

Onun sağı solu belli olmaz, hainlik yapmış da olabilir
Celal Yusuf Müdür'ü öldürdüğünde baya sinirlenmişti

Aleykümselam ablacım Allah kabul etsin

Karşılıklı tam vermişiz birbirimize

Hhhaha aa suskunlarada yatkın gibi belli olmaz ama büyük ihtimalle içerdeye tam puan vermiştir sen bu işin peşini bırakma ayoll

amin cnm evet öyle olmuş valla en sevdiğim sahnelerden biri ile gelmişsin sen celal baba sahnesi süperdi ya

Hhhaha aa suskunlarada yatkın gibi belli olmaz ama büyük ihtimalle içerdeye tam puan vermiştir sen bu işin peşini bırakma ayoll
İçerde ve Suskunlar'ın kitleleri çok benzer

Ama senin istisna olman güzel olmuş, diziyi sevmemen işime yarayacak

İçerde ve Suskunlar'ın kitleleri çok benzer

Ama senin istisna olman güzel olmuş, diziyi sevmemen işime yarayacak
Oyuncular kaliteliydi evet ama kesinlikle abartılacak bir iş çıkmadı senarist batırdı diziyi ayoll zaten yanlıs hatırlamıyorsam reytingte 30.sıralarda falan bitirdiler bunların yabancı uyarlaması çıktı sanırım ona bakıcaktım

suskunlar anne ve kardeş payı son üç sıramda olurlar hep

Anne'ye haksizlik etme bu kadar

Oy verenlere teşekkürler, inceledim şimdi.
Güzel bir başlangıç yaptık daha da efsane sahnelerim olacak finale çıkacağız inşallah.

@MayısKralı geçmiş olsun, @Çiğdem- 'in dediği gibi Yunuslu bölümlerden seçmek varken neden son sezondan seçtin.

Mesela şu sahneyle gelsen 1. olurdun. Arada gülmek için açar izlerim bu videoyu.

Söz'ü gecebiliyorsam hepsini gecebilmem lazim cünkü bu dizilerin arasindaki en efsane dizi Söz
söz daha çok yeni bir dizi kavak yelleri hayat bilgisi çocukalr duymasın o seviyerle bir tutulmaz son bölümleride biraz tutuk gitmeye basladı içerde tekrar ezmeye basladı

AMA @MayısKralı kendisi kaşınmıs ayoll oy vermemiş ozaman hak etmiş diyelim