Ne anladıysan oKorkak derken kanka
Ne anladıysan oKorkak derken kanka
O daha berbatmış, bu yine kabul edilebilir
İnşallah başlayacak
Noluyor beEğer başlatırsan veya yeni dizi yaparsan eTV'ye bekliyorum.
Sonucta güzel dizi degil mi kankaNe anladıysan oelenme korkusuyla forumda en çok seyircisi olan diziyi seçen kişiden bahsediyorum
Cok net bir cevap oldu bu kanka ama güzel dizi ya
Yeni bölümü yayınladım oraya geçin.Noluyor be
Allah aşkına bi komedi hikayesinden ne bekliyorsunuz ismini absürt koymaya calistim ki bu dizi Deniz'in zengin erkek başrol olduğu dizi
Gidipte içinde @vadikızı @destere ve @Çiğdem- in olduğu şöyle bi sahne içeren diziye ne isim vercektim
Selim'e arkasını işaret ederek bağırmaya başladı ve çöpten çıkıp koşmaya başladı.Peşindense Selim geliyordu.Onun da arkasından 'Teyzeğğm mantım var onu da istemiyorsanız eğer çileğim var' diyen ve çilekleri Çiğdem ve Selim'e atan değişik kadın... Ortalık tam anlamıyla meşhur kovalama sahnelerine dönmüştü.
@destere @Çiğdem-
Çilek Dökümü'nün neden oldugunu öğrendin mi canım sıkıldığında sizin başınızdan aşağı çilek attırcam @vadikızı na dizideÇilek Dökümü ne ya Allah aşkına cidden güldürdüsanki çilek ağaçta yetişiyor
Bekleyeceğim zaten. Bu arada unuttuğu dizi Yaprak Dökümü.
İnşallah canım, ben de isterim @mrt-06 kardeşim ile finalde yarışmayıkanalın küçük ortağı olarak tebrikler iyi atlatmışsın ilk haftayı @Aserat
ilk 4 sıramda yer alan 4 dizide final puanları almış
Kavak Yelleride okul dönemimin efsane dizilerinden @batuhankaralar yönetmesine rağmen tam puan verdimo sahnede güncel youtubeden baktığım sahnelerdendi
@mrt-06 @Bully sizlerin dizileride efsane sahnelerde güzeldi finalde ikisiniz olursanız hayır demem
sahnen güzeldi kavgalı olamsı benide çekti puan ilede başlamıssın @sokak sanati
suskunlar benim sevmediğim bir proje ama forum seviyor 1.olarak tebrikler @S.G.A.T.
cennet mahallesinin yunuslu ilk sezonlarından seçseydin keşke @MayısKralı gerçi yine elenmemişsin ama -20 ile elenmiş oy yollasaydın keşke geçmiş olsun
Ne olsu la size niye böyle atisiyorsunuzÇekemeyenlere inat sonuna kadar İçerde
Zaten ilk hafta kötü sonuç aldın baktın umut yok beni bahane ederek çekilmek istiyorsun tabii ama yemezler. 😉
@batuhankaralar nasıl yanlıs yolluyor ayoll okadar tecrübeliİnşallah canım, ben de isterim @mrt-06 kardeşim ile finalde yarışmayı
Batuhan oyu yanlış yollamış geldiğinde düzeltecek, belki zirveyi alırım o sayede 1 puan fark var arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?