eTV Dizi Savaşları - 4. Sezon | 1. Hafta Sonuçları

O daha berbatmış, bu yine kabul edilebilir
İnşallah başlayacak
Eğer başlatırsan veya yeni dizi yaparsan eTV'ye bekliyorum.
Noluyor be

Allah aşkına bi komedi hikayesinden ne bekliyorsunuz ismini absürt koymaya calistim ki bu dizi Deniz'in zengin erkek başrol olduğu dizi

Gidipte içinde @vadikızı @destere ve @Çiğdem- in olduğu şöyle bi sahne içeren diziye ne isim vercektim

Selim'e arkasını işaret ederek bağırmaya başladı ve çöpten çıkıp koşmaya başladı.Peşindense Selim geliyordu.Onun da arkasından 'Teyzeğğm mantım var onu da istemiyorsanız eğer çileğim var' diyen ve çilekleri Çiğdem ve Selim'e atan değişik kadın... Ortalık tam anlamıyla meşhur kovalama sahnelerine dönmüştü.

@destere @Çiğdem-

Yeni bölümü yayınladım oraya geçin.

Kim kaç verdi bakamadım çay koymaya gitmiştim gece inceleyeceğim ama elenmediğime sevindim.

İlk hafta icin iyi bir sonuc diyebiliriz

Beklediğim gibi gelmiş sonuçlar pek şaşırtmadı.

Aserat'ı da yarı yolda bırakmamak adına can-ı gönülden yarışmayacağımı bildiğim halde sahne ve oy yollamaya devam edeceğim.

Büyük resim nasılsa belli.

Çekemeyenlere inat sonuna kadar İçerde

Zaten ilk hafta kötü sonuç aldın baktın umut yok beni bahane ederek çekilmek istiyorsun tabii ama yemezler. 😉

kanalın küçük ortağı olarak tebrikler iyi atlatmışsın ilk haftayı @Aserat

ilk 4 sıramda yer alan 4 dizide final puanları almış

Kavak Yelleride okul dönemimin efsane dizilerinden @batuhankaralar yönetmesine rağmen tam puan verdim
o sahnede güncel youtubeden baktığım sahnelerdendi

@mrt-06 @Bully sizlerin dizileride efsane sahnelerde güzeldi finalde ikisiniz olursanız hayır demem

sahnen güzeldi kavgalı olamsı benide çekti puan ilede başlamıssın @sokak sanati

suskunlar benim sevmediğim bir proje ama forum seviyor 1.olarak tebrikler @S.G.A.T.

cennet mahallesinin yunuslu ilk sezonlarından seçseydin keşke @MayısKralı gerçi yine elenmemişsin ama -20 ile elenmiş oy yollasaydın keşke geçmiş olsun

İnşallah canım, ben de isterim @mrt-06 kardeşim ile finalde yarışmayı

Batuhan oyu yanlış yollamış geldiğinde düzeltecek, belki zirveyi alırım o sayede 1 puan fark var arada

Her zaman korkak kaybetmeye tahammülü yok ve hep en popülerin peşinde bir de beni bahane ediyor diyor komikmiş

Herkesin gizli bir yüzü vardır sen bunu bana gösterdin zaten merak etme buraya gelerek

İnşallah canım, ben de isterim @mrt-06 kardeşim ile finalde yarışmayı

Batuhan oyu yanlış yollamış geldiğinde düzeltecek, belki zirveyi alırım o sayede 1 puan fark var arada
@batuhankaralar nasıl yanlıs yolluyor ayoll okadar tecrübeli

ona tam puan verdiğime şuan pişman oldum mundar etmiş puanımı
keşke kişiye göre kullansaydım ama işte gönül el vermiyor
bari 1.olmanı sağlasın ozaman