İşine karışmak gibi olmasın, ama bence çok daha iddialı gelebilirsin. Öyle bir dizi bulmalısın ki 2. sezonun intikamını almalısın.Kaçak Gelinler ile geleyim o zaman @GunesinOglu ne diyorsun.
İşine karışmak gibi olmasın, ama bence çok daha iddialı gelebilirsin. Öyle bir dizi bulmalısın ki 2. sezonun intikamını almalısın.Kaçak Gelinler ile geleyim o zaman @GunesinOglu ne diyorsun.
İşine karışmak gibi olmasın, ama bence çok daha iddialı gelebilirsin. Öyle bir dizi bulmalısın ki 2. sezonun intikamını almalısın.
Bir Çocuk Sevdim iyidir, sezon finali diyip final yaptırmıştı pisler çok üzülmüştüm. ssİntikam falan istediğim yok, beni Bir Çocuk Sevdim ile yaz
Bir Çocuk Sevdim iyidir, sezon finali diyip final yaptırmıştı pisler çok üzülmüştüm. ss
Aynen pis Star Acun'u alınca hemen tekmeyi bastı diziye. ssPis acun yüzündendi
O kadar oy verdi bir de diziye.Onu ilk sezonda ben kullanmıştım.
Çok etkili kullanmamışsın belli ki Yılan Hikayesi ile mi gelsem bilemedimOnu ilk sezonda ben kullanmıştım.
Sen nerden çıktın bıdıkO kadar oy verdi bir de diziye.
Ne demek istediğini tam anlamadım desem?O kadar oy verdi bir de diziye.
Gültepe gibi ikimizin de izlediği kaliteli bir dizi olsun bence.Çok etkili kullanmamışsın belli ki Yılan Hikayesi ile mi gelsem bilemedim
Sen nerden çıktın bıdık
İlk sezon tam bitmediği için çok iddialı sahneleri kullanamamıştım.Çok etkili kullanmamışsın belli ki Yılan Hikayesi ile mi gelsem bilemedim
Sen nerden çıktın bıdık
Saftirik Yılan Hikayesi çok kaliteli bir diziydi zatenNe demek istediğini tam anlamadım desem?
Gültepe gibi ikimizin de izlediği kaliteli bir dizi olsun bence.
Neyse, sen bilirsin. Biraz daha düşün yine de.Saftirik Yılan Hikayesi çok kaliteli bir diziydi zaten
Hafızanda böyle şeyleri tutmaman güzel aslında işine yarayacak şeyleri tut kafanda.Çok etkili kullanmamışsın belli ki Yılan Hikayesi ile mi gelsem bilemedim
Sen nerden çıktın bıdık
E o da senin saflığın artık.Ne demek istediğini tam anlamadım desem?
Gültepe gibi ikimizin de izlediği kaliteli bir dizi olsun bence.
İlk sezon tam bitmediği için çok iddialı sahneleri kullanamamıştım.
Hangi diziyle yarışmayı düşünüyorsun, sen ondan haber ver.Hafızanda böyle şeyleri tutmaman güzel aslında işine yarayacak şeyleri tut kafanda.
E o da senin saflığın artık.
Ayy bu yine Kuzey Güneyle gelir kesin 7 haftadır aynı sahneyle yarıştıTamam, ekledim.
Hangi diziyle yarışmayı düşünüyorsun, sen ondan haber ver.
Valla aklıma bir dizi gelmiyor desemTamam, ekledim.
Hangi diziyle yarışmayı düşünüyorsun, sen ondan haber ver.
Kime iyi vereceğim belli oldu.
Bu arada herkesten rica ediyorum. Suskunlar, Deli Yürek, Kanıt, En Son Babalar Duyar, Yaprak Dökümü, Sıla, Arka Sıradakiler gibi yapımlar seçin Kiraz Mevsimi gibi saçma şeyler seçmeyin. Yazıktır günahtır.
Yarışmacı olsan daha güzel olabilir sanki. Sen iyice düşün, daha zaman var nasıl olsa.Valla aklıma bir dizi gelmiyor desem
Bu sefer jüriliğimle yetinmek durumunda kalabilirsin.
Ee tabi sen de haklısın Bully demek reyting demek.Yarışmacı olsan daha güzel olabilir sanki. Sen iyice düşün, daha zaman var nasıl olsa.