Fav10 Haftanın Üyeleri | 18 Kasım - 24 Kasım 2024

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sevgili tekin neden hep 20.00 ile 22.00 mesela? Bu konu hakkında ne söylemek istersin :)
günümü bölmüşüm eşit parçalara önemli zaman dilimlerinin her birine eşit değerde zaman ayırmak için kısmak zorunda kalıyorum zamanı :A
------

@tekin çok konuşturuyor insanı. Olmaması daha iyi :A
tamamen iftira kendi halimde sessizce takılıyorum bir köşede :D

günümü bölmüşüm eşit parçalara önemli zaman dilimlerinin her birine eşit değerde zaman ayırmak için kısmak zorunda kalıyorum zamanı :A
------

Forumda aktif olamıyorsun çünkü. Aktif olsan kim bilir nasıl kafa ütüleyeceksin :A

------

Ne ka önemli işlerin varmış senin ya :D

Ben mesela çok onemsizim sürekli PC telefon televizyon biraz da bira çerez felan :D
ama doğruları söylemişsin:A ben olmasam gıkınız çıkmıyor iyiki ben varım öyle dimi @RüzgarGülü :A
Aynen aynen :)

• Güldürdün
Reactions: tekin
Ne ka önemli işlerin varmış senin ya :D

Ben mesela çok onemsizim sürekli PC telefon televizyon biraz da bira çerez felan :D

Aynen aynen :)
@Dosi tuzağa düştü havamızı atalım biraz hakettik bir daha bu fırsat ele geçmez :A

sende gün içi, foruma toplasan iki saat uğramıyorsundur ben hiç diyormuyum rüzgar neden bu kadar az giriyorsun diye demiyorum:A

@Dosi tuzağa düştü havamızı atalım biraz hakettik bir daha bu fırsat ele geçmez :A

sende gün içi, foruma toplasan iki saat uğramıyorsundur ben hiç diyormuyum rüzgar neden bu kadar az giriyorsun diye demiyorum:A
Kendime ceza veriyorum. Yarın senin aktif olduğun saatlerde forumda olmayacağım :A

• Güldürdün
ben artık her gün aynı saatlerde foruma giremiyorumki yani bir bakmışsın bende yokum :D
Olsun, işimi şansa bırakamam. Olsanda olmasanda ben olmayacağım:A

Sen zaten sadece 1 gün girmedin galiba? O kadar hissetmedik yokluğunu yani

• Güldürdün
Olsun, işimi şansa bırakamam. Olsanda olmasanda ben olmayacağım:A

Sen zaten sadece 1 gün girmedin galiba? O kadar hissetmedik yokluğunu yani
ne yani 6 gündemi 24 mesaj yazmışım :A
demekki bir gün hariç her gün giriyorsam günlük mesaj sayım sadece dört taneymiş :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Aslında uğruyorum. Konuları okuyirum. Keşke böyle sayaç olsa forumda ne kadar zaman geçirdi diye @Dosi

• Güldürdün
Aslında uğruyorum. Konuları okuyirum. Keşke böyle sayaç olsa forumda ne kadar zaman geçirdi diye @Dosi
Telefonda hangi uygulama ne kadar kullanılıyor belli oluyor. Başka bir tarayıcıdan sadece foruma girsen bunun için kullansan öyle hesap edersin.

Forum oyunu ayarlayayım, geldiğinde online deyip. Çıkınca offline dersin :A öyle öyle hesap edersin :A ama bence kafa yorma

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Telefonda hangi uygulama ne kadar kullanılıyor belli oluyor. Başka bir tarayıcıdan sadece foruma girsen bunun için kullansan öyle hesap edersin.

Forum oyunu ayarlayayım, geldiğinde online deyip. Çıkınca offline dersin :A öyle öyle hesap edersin :A ama bence kafa yorma
Orda bakınca çok kafa yoruyor gibi mi duruyorum :D

Öyle girince girdim çıkınca çıktım yazmak ölümden zor :(

Uygulama işi olabilyir ama sadece foruma değil sürekli kullanıyorum :D

• Güldürdün
Orda bakınca çok kafa yoruyor gibi mi duruyorum :D

Öyle girince girdim çıkınca çıktım yazmak ölümden zor :(

Uygulama işi olabilyir ama sadece foruma değil sürekli kullanıyorum :D
Ondan demedim. Kafanı yorma dedim.
Benim telefonda 2 tarayıcı var. Foruma sadece 1 tanesinden giriyorum. Ordan başka yerlere nadir bakıyorum. Sende öyle yeni bir tarayıcı ekleyebilirsin. Anlaması daha kolay olur

• Beğendim
Ondan demedim. Kafanı yorma dedim.
Benim telefonda 2 tarayıcı var. Foruma sadece 1 tanesinden giriyorum. Ordan başka yerlere nadir bakıyorum. Sende öyle yeni bir tarayıcı ekleyebilirsin. Anlaması daha kolay olur
Teşekürler tavsiyen için :)

Taş devrinden kalma yöntem için değil ya hani imkan var mı acaba diye merak etmiştim teşekürler :D

Tekin'in saati bitti herhalde kayboldu :)

• Güldürdün
Teşekürler tavsiyen için :)

Taş devrinden kalma yöntem için değil ya hani imkan var mı acaba diye merak etmiştim teşekürler :D

Tekin'in saati bitti herhalde kayboldu :)
O işlere bazinga bakar. Ebet vardır bir yöntemi.

tekin saati bitmeden kaçtı. Köşeye sıkıştıda :A
Yalı Çapkını yorum konusunda görürsün sebebini.

• Güldürdün
listeye girmişim bu da bir başarı :D

@Yakamoz-Asi güya gidecekti forumdan! yine ilk sırada, nasıl olsa kurtulamadık kutlayalım bari :A
@Dosi ve @Bully yi de kutlayacaktım ilk üçe girememişler vazgeçtim, onların yerine @xemrexxx ile @serhatt ı kutlayacağız mecburen :D
@RüzgarGülü benim kadar olmasada o da düşüşlerde hayırdır diyelim :D

Bu hafta elimi ayağımı çekiyorum. Eğer beni bu durumda bile geçmezsen Nickini tekinsiz diye değiṣtirecek misin? :A

• Güldürdün