Yahu Çiğdem ne anlar sahneden, diziden. Onun en iyi bildiği şey fındık toplamak onlar da kurtlu çıkıyor
Yahu Çiğdem ne anlar sahneden, diziden. Onun en iyi bildiği şey fındık toplamak onlar da kurtlu çıkıyor
Oy gönderenler: @denizz19 @vadikızı @Mr.At @eskici @Çiğdem- @turkuazz @ozgur2113
Oy göndermeyenler: @batuhankaralar @Billy Kane @MayısKralı @papuleoo @xemrexxx @Bully @Forumdash @Harunnn60 @hayret bi şey @MEnes @Seviyor sevmiyor
Oy sayımız hala çok yetersiz, sadece yarım saatinizi ayırıp oylarınızı gönderseniz çok güzel olur.
Umarım iyi puan almışımdır oylaman hayırlı olsunOylarımı gönderdim iyi olan kazansın [emoji2]
@vadikızı abla oylama bitsin senle Ezel ile ilgili konuşacağız [emoji2]
Uğraşamam şimdi yarınOy göndermeyenleri dürter misin, senin sözün dinleniyor. Bu arada son mesajımdan sonra @batuhankaralar ve @papuleoo gönderdi, yani onları etiketlemene gerek yok.@denizz19
Ucurum dizisini izlemis miydin
Oy kullanırken hangi dizi kimin olduğuna bakmadan kullandım [emoji2] umarım iyi olan sahne seçmişsin [emoji2]Umarım iyi puan almışımdır oylaman hayırlı olsun
iyi yapmışsın doğru olanda odur umarım iyi puan almışız bakalım artıkOy kullanırken hangi dizi kimin olduğuna bakmadan kullandım [emoji2] umarım iyi olan sahne seçmişsin [emoji2]
İzledim.dizi 24 bölüm oynamıştı ama dizi 5 sezon dahi oynayabilirdi.diziye yazık ettiler aslında.çünkü bu dizi baya iyiydi.konu olarakta baya farklı diziydiUcurum dizisini izlemis miydin
Aynen cok güzel ve farkli bir diziydi yazik oldu keske daha uzun sürseydiİzledim.dizi 24 bölüm oynamıştı ama dizi 5 sezon dahi oynayabilirdi.diziye yazık ettiler aslında.çünkü bu dizi baya iyiydi.konu olarakta baya farklı diziydi
yarışmanın 2.sezonunda uçurumla yarışacaktım ama sonradan başka bir dizi seçtim..çünkü bu diziyi izleyince baya bir etkisi oluyor bende arada youtubeden bakıyorum..kaç defada izlemiş olsam bölümü çok etkili oluyor..Aynen cok güzel ve farkli bir diziydi yazik oldu keske daha uzun sürseydi
Benim internet sorunum vrdı gülüm, yapma böyleOy gönderenler: @denizz19 @vadikızı @Mr.At @eskici @Çiğdem- @turkuazz @ozgur2113 @batuhankaralar @papuleoo @Seviyor sevmiyor
Oy göndermeyenler: @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Bully @Forumdash @hayret bi şey @Harunnn60 @MEnes
Jürilerin göndermemesi bir nebze kabul edilebilir, ama kalan yarışmacılar -15 almak istemiyorsa bu akşam 20.00'ye kadar oy göndermek zorundadır.
Bende bu yarismayi görünce aklima geldi ucurumla yarisayim dedim izlemeyenlere de diziyi göstermis olurum dedimyarışmanın 2.sezonunda uçurumla yarışacaktım ama sonradan başka bir dizi seçtim..çünkü bu diziyi izleyince baya bir etkisi oluyor bende arada youtubeden bakıyorum..kaç defada izlemiş olsam bölümü çok etkili oluyor..
daima söylüyorum bunu bir daha söyleyeceğim bu diziye yazık ettiler dizi daha çok sezon oynayabilirdi aslındaBende bu yarismayi görünce aklima geldi ucurumla yarisayim dedim izlemeyenlere de diziyi göstermis olurum dedimgercektende cok etkileyici bir dizi beni aglatan nadir dizilerden birisidir bu dizi
Kesinlikle daha uzun sürebilirdi bence ama o dönem atv nin cogu dizisi tutmuyordu yanlis zamanda basladi dizi daha sonra baslasa belki tutardidaima söylüyorum bunu bir daha söyleyeceğim bu diziye yazık ettiler dizi daha çok sezon oynayabilirdi aslında
oynadığı 24 bölüm ama bizi bu kadar etkilemiş bir dizi..birkaç sezon oynasaydı da bari dizi çok daha iyi olurdu bu kadar bölüm oynayarak bizi etkilemiş dizi 5 sezon oynadığını düşün müthiş olurduKesinlikle daha uzun sürebilirdi bence ama o dönem atv nin cogu dizisi tutmuyordu yanlis zamanda basladi dizi daha sonra baslasa belki tutardi
Son cümleni söyleyebilmen için verilen sürenin dolması lazım o yüzden sorumsuzluk yapmış olmuyoruzSonra neden -15 puan aldım deyip üzülmek istemiyorsanız oylarınızı bekliyorum, süre 20.30'a kadar uzatıldı. Biraz sert çıkıyorum gibi gelecek, ama herkes sorumluluğunu bilmeli.
@Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?