Dizi Savaşları - 3. Sezon | 1. Hafta

Teşekkürler senin de sahnen iyiydi fena puan almadın :D

ayy gerçektenmii @Çiğdem- beğenmedi ama sahnemi ilk haftadan elenmiyim de

Oylarımı kullandım bu sezon Şampiyon favorilerim Ezel, Yalancı Yarim, Avrupa Yakası ve Arka Sokaklar @vadikızı @Mr.At @xemrexxx @papuleoo :Z:Z:Z

canımsın ilk hafta bu sahne oldu ama inşallah 2.hafta elenmezsem iddialı sahneler
olacak:D

oylarımı kullandım..tüm yarışmacılara başarılar:) zor bir oylama oldu..düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar..dizilerin tamamıda tarzıyla iyi diziler ama oylamada sonuçta bazıları düşük bazıları yüksek oluyor tüm yarışmacılara başarılar:)

oylarımı kullandım..tüm yarışmacılara başarılar:) zor bir oylama oldu..düşük oyladıklarım kusura bakmasınlar..dizilerin tamamıda tarzıyla iyi diziler ama oylamada sonuçta bazıları düşük bazıları yüksek oluyor tüm yarışmacılara başarılar:)
Teşekkür ederiz. Umarım Arka Sokaklar'a bol bol puan vermişsindir [emoji2]

Ben de senin oylarını bekliyorum, aktifken izleyip gönder istersen. :X
Geçen sordum yarışmacılar oy kullanıyor mu diye cevap vermedin. Bende sadece juriler kullanacak sandım. Neyse akşam gönderirim. Ayrıca puanlama nasıl olacak. En yüksek ve en az kaç veriyoruz.
Yarışma kuralları olarak kaç puan oyladığımı söylemeyeyim:) oylama açıklanınca belli olacak:) tüm diziler tarzında iyi şunu söyleyeyim senin sahnede baya iyiydi:)
Bu yorumunla iyi puan verdiğini düşünüyorum [emoji2]

Geçen sordum yarışmacılar oy kullanıyor mu diye cevap vermedin. Bende sadece juriler kullanacak sandım. Neyse akşam gönderirim. Ayrıca puanlama nasıl olacak. En yüksek ve en az kaç veriyoruz.

Bu yorumunla iyi puan verdiğini düşünüyorum [emoji2]
Gözümden kaçmış olmalı, kusura bakma. En beğendiğin sahneden en az beğendiğine doğru (10'dan 1'e kadar) puanlaman gerekiyor.

Yani aslında ben şanssız da oluyordum böyle mesela Pazar yayınladığımda Pazartesi hemen reytingleri açıklıyordun. Bu sebeple hit fazla alamıyordum. Ama Pazartesiye geçince değişir :A
Sen de bölümleri birkaç üyenin aktif olduğu zamanlarda yayınlıyorsun ama. Mesela ilk bölüm reytingini de yayından 1-2 gün sonra ölçmüştüm ve yüksek çıkmıştı, yani sorun yanlış zamanda yayınlıyor olman. :A

Sen de bölümleri birkaç üyenin aktif olduğu zamanlarda yayınlıyorsun ama. Mesela ilk bölüm reytingini de yayından 1-2 gün sonra ölçmüştüm ve yüksek çıkmıştı, yani sorun yanlış zamanda yayınlıyor olman. :A
İşte reytingimiz bu hafta yükseldiği halde risk alıp Hayat Sevince Güzel'in karşısına çıkacağız :A