Dizi Savaşları - 3. Sezon | 1. Hafta

Aynen cok güzel ve farkli bir diziydi yazik oldu keske daha uzun sürseydi :D
yarışmanın 2.sezonunda uçurumla yarışacaktım ama sonradan başka bir dizi seçtim..çünkü bu diziyi izleyince baya bir etkisi oluyor bende arada youtubeden bakıyorum..kaç defada izlemiş olsam bölümü çok etkili oluyor..

Oy gönderenler: @denizz19 @vadikızı @Mr.At @eskici @Çiğdem- @turkuazz @ozgur2113 @batuhankaralar @papuleoo @Seviyor sevmiyor
Oy göndermeyenler: @Billy Kane @MayısKralı @xemrexxx @Bully @Forumdash @hayret bi şey @Harunnn60 @MEnes

Jürilerin göndermemesi bir nebze kabul edilebilir, ama kalan yarışmacılar -15 almak istemiyorsa bu akşam 20.00'ye kadar oy göndermek zorundadır.
Benim internet sorunum vrdı gülüm, yapma böyle :D

Edit: Ben atmışım ya lan ilk defa :F

yarışmanın 2.sezonunda uçurumla yarışacaktım ama sonradan başka bir dizi seçtim..çünkü bu diziyi izleyince baya bir etkisi oluyor bende arada youtubeden bakıyorum..kaç defada izlemiş olsam bölümü çok etkili oluyor..
Bende bu yarismayi görünce aklima geldi ucurumla yarisayim dedim izlemeyenlere de diziyi göstermis olurum dedim :D gercektende cok etkileyici bir dizi beni aglatan nadir dizilerden birisidir bu dizi :D

Bende bu yarismayi görünce aklima geldi ucurumla yarisayim dedim izlemeyenlere de diziyi göstermis olurum dedim :D gercektende cok etkileyici bir dizi beni aglatan nadir dizilerden birisidir bu dizi :D
daima söylüyorum bunu bir daha söyleyeceğim bu diziye yazık ettiler dizi daha çok sezon oynayabilirdi aslında

daima söylüyorum bunu bir daha söyleyeceğim bu diziye yazık ettiler dizi daha çok sezon oynayabilirdi aslında
Kesinlikle daha uzun sürebilirdi bence ama o dönem atv nin cogu dizisi tutmuyordu yanlis zamanda basladi dizi daha sonra baslasa belki tutardi :D

Kesinlikle daha uzun sürebilirdi bence ama o dönem atv nin cogu dizisi tutmuyordu yanlis zamanda basladi dizi daha sonra baslasa belki tutardi :D
oynadığı 24 bölüm ama bizi bu kadar etkilemiş bir dizi..birkaç sezon oynasaydı da bari dizi çok daha iyi olurdu bu kadar bölüm oynayarak bizi etkilemiş dizi 5 sezon oynadığını düşün müthiş olurdu:)