Biz reytinge değil kaliteye bakarız Böyle yaparak gözümde Acun'dan bir farkın kalmıyor-- REKLAM --
Familya yakında FOX'ta başlıyor!
Güzel sunmuş olabilirsin ama reytingler düştü.
Biz reytinge değil kaliteye bakarız Böyle yaparak gözümde Acun'dan bir farkın kalmıyor-- REKLAM --
Familya yakında FOX'ta başlıyor!
Güzel sunmuş olabilirsin ama reytingler düştü.
Gönderdigin sahneye bagli hangi sahneleri sevdigimi biliyorsunLa önceden izlememişim işte napayım. Eski dizilere başlayacak vaktim yok maalesef.
Sen kin tutmazsın bence. Yine de Tolga'ya düşük verirsen canın saolsun ne diyeyim.
Ben de reytinglerde ortalığı sadece @denizz19'a bırakmak istemiyorum ama.Biz reytinge değil kaliteye bakarız Böyle yaparak gözümde Acun'dan bir farkın kalmıyor
Bölüm sayisina bakmiyor bu isler sayin trolcüler baskanihist troliçe eskici biri 190 bölüm diğeri 22.ss
Geçen sezon 1. olduğu için kendimizce öyle onurlandırdık.Jüri Başkanı co admin @Bully 'nin görevi bu yarışmada tam olarak nedir?
Ben genelde yarışmacı olurum bilirsin, ama jüri olursam da sıradan bir jüri olmam başkan olurum.Jüri Başkanı co admin @Bully 'nin görevi bu yarışmada tam olarak nedir?
Zaten bana söz verdin gelecek yaz yayınlanacak olan 4. sezonda yarışmacı olacaksın.Ben genelde yarışmacı olurum bilirsin, ama jüri olursam da sıradan bir jüri olmam başkan olurum.
Bu arada bu haftaki puanım geçen haftayı telafi etmiştir umarım.@xemrexxx AFK izledim deyip her hafta düşük veren biri ne tuhaf bir karakter
Bu sezon güzel bir dizi çıkmazsa işin zor. İçerde'den umutluyum bakalım şimdiden baya kitlesi oluştu forumda Kırgınlar'ın pabucunu dama atacak.Zaten bana söz verdin gelecek yaz yayınlanacak olan 4. sezonda yarışmacı olacaksın.