Biz reytinge değil kaliteye bakarız-- REKLAM --
Familya yakında FOX'ta başlıyor!
Güzel sunmuş olabilirsin ama reytingler düştü.![]()
Biz reytinge değil kaliteye bakarız-- REKLAM --
Familya yakında FOX'ta başlıyor!
Güzel sunmuş olabilirsin ama reytingler düştü.![]()
Gönderdigin sahneye bagli hangi sahneleri sevdigimi biliyorsunLa önceden izlememişim işte napayım.Eski dizilere başlayacak vaktim yok maalesef.
Sen kin tutmazsın bence.Yine de Tolga'ya düşük verirsen canın saolsun ne diyeyim.
![]()
Ben de reytinglerde ortalığı sadece @denizz19'a bırakmak istemiyorum ama.Biz reytinge değil kaliteye bakarızBöyle yaparak gözümde Acun'dan bir farkın kalmıyor
![]()
Bölüm sayisina bakmiyor bu isler sayin trolcüler baskanihist troliçe eskici biri 190 bölüm diğeri 22.ss
Geçen sezon 1. olduğu için kendimizce öyle onurlandırdık.Jüri Başkanı co admin @Bully 'nin görevi bu yarışmada tam olarak nedir?![]()
Ben genelde yarışmacı olurum bilirsin, ama jüri olursam da sıradan bir jüri olmam başkan olurum.Jüri Başkanı co admin @Bully 'nin görevi bu yarışmada tam olarak nedir?![]()
Zaten bana söz verdin gelecek yaz yayınlanacak olan 4. sezonda yarışmacı olacaksın.Ben genelde yarışmacı olurum bilirsin, ama jüri olursam da sıradan bir jüri olmam başkan olurum.![]()
Bu arada bu haftaki puanım geçen haftayı telafi etmiştir umarım.@xemrexxx AFK izledim deyip her hafta düşük veren biri ne tuhaf bir karakter![]()
Bu sezon güzel bir dizi çıkmazsa işin zor.Zaten bana söz verdin gelecek yaz yayınlanacak olan 4. sezonda yarışmacı olacaksın.![]()