- Reaksiyon puanı
- 13,779
- Puanı
- 860
Yapanlar istediğinize ulaştınız yoksa bir kere yapıp noktaladınız mı?
Çevrenizde kimler yapıyor yapan var mı?
Cevapları bekliyorum.
Ben de 2 ay da 14 kilo vermiştim ama geri aldım7 sene önce 2-3 ayda 20 küsür kilo vermiştim. Geçen ay da korona döneminde aldığım kiloları vermek için başlayıp 4-5 kilo verdim.
7 sene önce 2-3 ayda 20 küsür kilo vermiştim. Geçen ay da korona döneminde aldığım kiloları vermek için başlayıp 4-5 kilo verdim.
Kaç kiloAdminin sen zayıfsın zaten ya
Kaç kilo
O foto koronadan önceydi, o kiloya geri dönmüş oldum.Adminin sen zayıfsın zaten ya
O foto koronadan önceydi, o kiloya geri dönmüş oldum.
Diyet yapacak kadar kilolu olmadım çok şükür.
Bir sırrı yok herhalde ya. Lise sona giderken (2014 yılında) 55-56 kilo idim. Sonra üniversite son sınıfta (2018) 68-70 arasında kaldım ve halen o civarlardayım.videodaki haliniz iyiydi çok zayıf olmayın siz ya
------
Oh ne güzel sırrı nedir emrecim
Bir sırrı yok herhalde ya. Lise sona giderken (2014 yılında) 55-56 kilo idim. Sonra üniversite son sınıfta (2018) 68-70 arasında kaldım ve halen o civarlardayım.
Ama şunu söyleyeyim. Günde 3 öğün yemek yerine, 2 öğün yemek daha iyi diye düşünüyorum ve belli bir süreden sonra (19.00'dan yatana kadar) bir şey yiyip içmemek en iyisi.
İnşallah başarılı olursunKilo almak için diyete başvurdum. Tabii vegan olarak kilo almak zor olsa da bir şekilde halledeceğiz hayırlısıyla.
Keşke ben de olsamDiyet yapacak kadar kilolu olmadım çok şükür.
Ne güzel2013'ten beri düzenli olarak yılın yaz aylarında diyet+spor yapıyorum.
Niye 😱Şişman insanları etrafımda barındırmıyorum.
Şişman olsa ne olucak?Çünkü şişmanlar. 🤭
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?