Zey TV Diss Savaşları 8. Bölüm - Oyun İçinde Oyun

Kamuoyunun dikkatine:
@bazinga nın eski diss sayılarımızı sıfırlamasıyla birlikte ve şuan alınan olmamışları tek kendimiz gördüğümüz için yarışmamıza komplo kurulmuştur

Şuan kanal sahibi, yapımcı ve yarışmacıların ortak kararıyla kaderimizi belirleyeceğiz. Bizleri bir senedir 8 bölüm boyunca yalnız bırakmayan eski ve yeni seyircilerimize teşekkürler katkıları için

@denizz19 @MasacRE @kerem @gözlemci @eskici @MEnes @DarkLegenD @dreamy @Aserat @Sherlock @serhatt @ozmoturk @xBUGRAx @xemrexxx @cookies @turkuazz @Forumdash @destere @pompy @Yiğitt @Tolstoyevski
@Doğu

üzüldüm gerçekten sıkıntı

Reactions: Dosi
Eğer illa diss olayımız devam etsin diyorsanız @kerem @MasacRE @eskici @DarkLegenD @denizz19 işte ozaman bir B planım olacak. Yok, bu kadar yeterli diyorsanız yarışmamıza nokta koymalıyız

B planımız şu: Biraz format değişikliğiyle aldığımiz dissleri ekran resmiyle birbirimize sunup kimin galip olduğunu öğreniriz. örnek:

Reactions: kerem
Valla ben aranızda olalı sadece iki kere oldu, ikisinde de 2. oldum.
Güzel yarışmaydı, da şu ekran görüntüsünü nereden aldın bilmiyorum ki.

Valla ben aranızda olalı sadece iki kere oldu, ikisinde de 2. oldum.
Güzel yarışmaydı, da şu ekran görüntüsünü nereden aldın bilmiyorum ki.
Sin 2.liğin acı olmuştu

yukardaki 3 çizgi var ya fav10'un resmi var. oraya tıkla sonra şuralar:

sonrada 'Hesabınız' burayı tıkla ve sonra şu ekrandakini

Evet o benim de aklıma geldi de uğraşılmaz onunla, burada noktalayım güzide yarışmamızı
Bu arada üstteki duyuruna da herkes gülmüş, ben onlara uymayarak üzücü dedim. Yarışma bitiyor yarışma nesine gülüyorsunuz bunun

ortağımdan beklenen hareket
Sende kurucusuydun bu yarışmanın, diğerleri manevi değerini ne bilsin
. Yalnız @MEnes beyde gülmüş. Kınıyorum
Üçümüzle başlamıştı bu macera halbuki

Reactions: MEnes and MasacRE
ortağımdan beklenen hareket
Sende kurucusuydun bu yarışmanın, diğerleri manevi değerini ne bilsin
. Yalnız @MEnes beyde gülmüş. Kınıyorum
Üçümüzle başlamıştı bu macera halbuki
Doğru aslında duygu yüklü bir durum olması gerekirdi, heeey gidi günler hey diyip... Ama işte mesajın içeriğine bakınca bi tık goygoyumsu hava da yok değildi yani. Hal böyle olunca güldürdün atmaya engel olamadık.