Sana güveniyorum@DarkLegenD bey iyice hadsiz oldu. Onu kendine getirmem lazım yeniden, bozdu kendini.
Sana güveniyorum@DarkLegenD bey iyice hadsiz oldu. Onu kendine getirmem lazım yeniden, bozdu kendini.
Sence @denizz19 neden bu kadar ön planda? Neden popüler forumda? Sözde "Askerdeyken"bile niçin hep o konuşuldu?
Herzaman yakışıklı değilim diye bastıra bastıra söylemesine rağmen niye öyle diyormuş gibi imalar ediliyor?
Peki niye atletli bir foto paylaştı diye paylaşılamayan 'erkek' konumuna girdi?
@DarkLegenD in 1 senedir edinmek istediği ilgi, çok konuşulma vs. vs. neden Deniz'de mevcut? Analiz et şu Deniz'i ve niçin sana takık yada sen mi ona takıksın?
Al işte konu
Deniz, nam-ı diğer "dizi analizcisi". Kendisi çenelidir, hiç susmaz. İşte bu çenesi yüzünden, geyik yapması yüzünden bu kadar çok ön planda.
Yakışıklıktan ziyade kıvırcık.
Atletli fotoğrafla biscolata erkeklerine gönderme yapıyor.
@DarkLegenD ise, sivri dilli. Bunun temel etkeni, ifadesiz olması, yani ifade kullanmıyor oması.
Bu canımDerdiniz ne sizin ya
Çekemiyor @Arslan Bey
Ay kapışmanız çok ne bileyim klişe? bu mu yani???O zaman anten taksın @Dosi, belki çeker.
Yanlış mesajı alıntılamışım 😱 düzeltiyorum şimdi:Eline sağlık.@Dosi
Hoş reytingler ölçülmeyecek ama senin için de uygunsa tüm bölümlere eTV logosu yapıştıracağım. Senle program sözümüz vardı onun yerine geçer.
Gelecek yaza kadar açıklanmayacak merak etme. O zaman başlıyorum çalışmalara.Yanlış mesajı alıntılamışım 😱 düzeltiyorum şimdi:
geçen hafta okadarda hava atmıştım, Aserat dünyalık para teklif ettide kabul etmedim diye@MasacRE-
1 şartım var ama. İllerde reyting ölçüleceksen hesaplanmasın
Yarışmacı olunurken olan durumlardan dolayı reyting meselelerinde bulunmak istemiyorum
Olmadı ara veririz ozamanlar@denizz19
Tamamdır anlaştık. Zaten seneye tatile gidecem. siz hesaplayınca ara veririz yarışmamaGelecek yaza kadar açıklanmayacak merak etme. O zaman başlıyorum çalışmalara.
İlk 2 bölümü bulamadım ama meğer Forumdan Resimler kısmında paylaşmışsın. Neyse 3'ten sonrakileri taşıdım.Tamamdır anlaştık. Zaten seneye tatile gidecem. siz hesaplayınca ara veririz yarışmama
Tüm konularda bir önceki bölüm konusu linki var
4e logoyu unutmuşsunİlk 2 bölümü bulamadım ama meğer Forumdan Resimler kısmında paylaşmışsın. Neyse 3'ten sonrakileri taşıdım.
Fırsat bulamadım dışardaydım gün boyu ama konuyu okumuştum.
şimdi sana diss atsam bu mümkün olmazFırsat bulamadım dışardaydım gün boyu ama konuyu okumuştum.Yorumum aslında belli bana o dissleri atıp kaçan insandan tiksiniyorum. Ve o disslerin silinmesini istiyorum ama silinmesi pek mümkün değil gibi duruyor.Artık bir dahaki bölüme 0 diss alarak işi bitireceğim.
İstemiyorum ama olursa da olur yani napayım, sağlık olsun.şimdi sana diss atsam bu mümkün olmaz
Yakında salarım birilerinin dissini üstüne
Sen ve @gözlemci tam birbiriniz gibisiniz. Dişine göre rakip derlerya öyle.İstemiyorum ama olursa da olur yani napayım, sağlık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?