Zey TV Diss Savaşları 7. Bölüm - Büyük Kapışma | Yeni Bölüm

Derdiniz ne sizin ya
Bu canım

@Aserat

Eline sağlık.
@Dosi

Hoş reytingler ölçülmeyecek ama senin için de uygunsa tüm bölümlere eTV logosu yapıştıracağım. Senle program sözümüz vardı onun yerine geçer.

Eline sağlık.
@Dosi

Hoş reytingler ölçülmeyecek ama senin için de uygunsa tüm bölümlere eTV logosu yapıştıracağım. Senle program sözümüz vardı onun yerine geçer.
Yanlış mesajı alıntılamışım 😱 düzeltiyorum şimdi:
geçen hafta okadarda hava atmıştım, Aserat dünyalık para teklif ettide kabul etmedim diye
@MasacRE-
1 şartım var ama. İllerde reyting ölçüleceksen hesaplanmasın

Yarışmacı olunurken olan durumlardan dolayı reyting meselelerinde bulunmak istemiyorum

Olmadı ara veririz ozamanlar
@denizz19

Gelecek yaza kadar açıklanmayacak merak etme. O zaman başlıyorum çalışmalara.

Gelecek yaza kadar açıklanmayacak merak etme. O zaman başlıyorum çalışmalara.
Tamamdır anlaştık. Zaten seneye tatile gidecem. siz hesaplayınca ara veririz yarışmama

Tüm konularda bir önceki bölüm konusu linki var

Tamamdır anlaştık. Zaten seneye tatile gidecem. siz hesaplayınca ara veririz yarışmama

Tüm konularda bir önceki bölüm konusu linki var
İlk 2 bölümü bulamadım ama meğer Forumdan Resimler kısmında paylaşmışsın. Neyse 3'ten sonrakileri taşıdım.

İlk 2 bölümü bulamadım ama meğer Forumdan Resimler kısmında paylaşmışsın. Neyse 3'ten sonrakileri taşıdım.
4e logoyu unutmuşsun

Çünkü biz tırnaklarımızla sıfirdan başlayıp zamanla büyüyüp stüdyoda yayın yapmaya başladık. Anadolunun bağrından kopup geldik @MasacRE- ile. Önce sokaklarda ekemeğimzi kazanıp sonra bu mekanlara sahip olabildik

@MasacRE- kalbi beğeniye çevir
Yorum nerde? 😱
@DarkLegenD ve @MEnes yorum? 😱
Fırsat bulamadım dışardaydım gün boyu ama konuyu okumuştum.
Yorumum aslında belli bana o dissleri atıp kaçan insandan tiksiniyorum. Ve o disslerin silinmesini istiyorum ama silinmesi pek mümkün değil gibi duruyor.
Artık bir dahaki bölüme 0 diss alarak işi bitireceğim.

şimdi sana diss atsam bu mümkün olmaz

Yakında salarım birilerinin dissini üstüne

İstemiyorum ama olursa da olur yani napayım, sağlık olsun.
Sen ve @gözlemci tam birbiriniz gibisiniz. Dişine göre rakip derlerya öyle.
gözlemci artık diss alacam dedi ama sanki lafla kalacak