Foruma da gelmiyo nasıl aldı o kadar
Foruma da gelmiyo nasıl aldı o kadar
Seninle sözlü atışmak vardı ama işte. Öyle bir yarışma yapayım gelecek yıl. Halk arenasında kapışalım.Cıks öyle zevki olmaz çaktırmadan almalıyım
ıyyy şirret gacı.sss @Arslan Bey uzun mesajlarınla kafasını ağrıt şunun pliizzz@xemrexxx hemen güldürüyü beğeniye çevirdaha geçen @Arslan Bey e hava atıp okadar uğraşmış beğeni gerekir demiştin
Geceleri uzun mesaj atmak gelmiyor içimden.ıyyy şirret gacı.sss @Arslan Bey uzun mesajlarınla kafasını ağrıt şunun pliizzz
Şu havalara bak heleİyi de benim karşıma koyduğunuz bu rakipler benim yanımdan geçemezler bence burada bitmeli fark atmışım hepsine
2 gündür forumdan daha çok instagramda takılıyorum onla ve fazla takılmaktan başım ağrıyor zatenıyyy şirret gacı.sss @Arslan Bey uzun mesajlarınla kafasını ağrıt şunun pliizzz
Başlamadan mağlup olurum senin o uzun anlamlı cümlelerin karşısındaSeninle sözlü atışmak vardı ama işte. Öyle bir yarışma yapayım gelecek yıl. Halk arenasında kapışalım.
Çok zor üzgünümŞu havalara bak hele
@kerem diğer bölümde seni geçebilir. Bu kez 1 ay vakit olacak ve @MasacRE- ve ben yazın foruma pek uğramadık, hoş ben olsaydımda tabiki okadar alamazdımNihat Doğan sayesinde baya diss alıp sonuncu olmadım@Arslan Bey
Teşekkürler canım hani hediyem
HarikasınEmeğinin karşılığı, yorum yapmak gerek.
Belli mi olur, belki sen mağlup edersin.Başlamadan mağlup olurum senin o uzun anlamlı cümlelerin karşısında
Diss vereyim mi hediye olarak?Başlamadan mağlup olurum senin o uzun anlamlı cümlelerin karşısında
Çok zor üzgünüm
Teşekkürler canım hani hediyem
Yok ben diss yemeyi değil de diss vermeyi seviyorum, demiştim daha önce. Ama kolay kolay da diss vermem.Harikasın
Diss yemeyi seviyorsan senide alalım yarışmaya
Bizim yarışmada diss vermek avantaj değil. Başka bölümde onunda hesabını yapacamYok ben diss yemeyi değil de diss vermeyi seviyorum, demiştim daha önce. Ama kolay kolay da diss vermem.
Ver ama tek diss yetmezDiss vereyim mi hediye olarak?
Yemedi neyse dreamy kotayı doldururAyrılabilirsin, seni zorla getirmedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?