- Reaksiyon puanı
- 113,957
- Puanı
- 1,060
En son ki bölümümüz şu linkte ? Diss Savaşları 8. Bölüm - Oyun İçinde Oyun
1 yıllık aradan sonra Diss Savaşları -Özel Bölüm başvurusu için karşınizdayız.
Bir zamanlar eğlencesine ben @MasacRE ve @MEnes 'in tatlı rekabetiyle mesaj olarak başlayıp zamanla konuya ve yarışmaya dönen bu etkinlikte sıra Özel bir bölüme geldi.
Herkesin bildiği gibi Şubat 2019'dan itibaren forumumuz yenilenince artık diss sayılarımız sıfırlanıp,başkasının diss sayılarını da göremediğimiz için yarışmamıza mecburi ara vermiştik. Yeni yıla özel bir bölümle tekrar karşınızda olacağız.
Diss yemeyi seven herkesi yarışmacı olarak bekliyoruz
Tek yapmanız gereken, başkalarının damarına 'tatlı' yoldan basıp diss kapmak ve zamanı gelince vereceğim tarihte bana ekran resmi ile diss sayınızı özelden belirteceksiniz. Yeni bölümde hepimizin diss sayılarını açıklayıp birinciyi açıklayacağım.
Şimdiden yarışmada olacak isimler şunlar:
kemik kadromuzdan
@Dosi
@MasacRE
@MEnes
@denizz19
Aramıza yeni katılacak belli olan yarışmacılarımız:
@Sherlock
@Turkuazz
@Silinmiş Üye
@MayısKralı ?
Ocak ayının ilk haftası yeni bölümle karşınızda olmaya çalışacağız
1 yıllık aradan sonra Diss Savaşları -Özel Bölüm başvurusu için karşınizdayız.
Bir zamanlar eğlencesine ben @MasacRE ve @MEnes 'in tatlı rekabetiyle mesaj olarak başlayıp zamanla konuya ve yarışmaya dönen bu etkinlikte sıra Özel bir bölüme geldi.
Herkesin bildiği gibi Şubat 2019'dan itibaren forumumuz yenilenince artık diss sayılarımız sıfırlanıp,başkasının diss sayılarını da göremediğimiz için yarışmamıza mecburi ara vermiştik. Yeni yıla özel bir bölümle tekrar karşınızda olacağız.
Diss yemeyi seven herkesi yarışmacı olarak bekliyoruz
Tek yapmanız gereken, başkalarının damarına 'tatlı' yoldan basıp diss kapmak ve zamanı gelince vereceğim tarihte bana ekran resmi ile diss sayınızı özelden belirteceksiniz. Yeni bölümde hepimizin diss sayılarını açıklayıp birinciyi açıklayacağım.
Şimdiden yarışmada olacak isimler şunlar:
kemik kadromuzdan
@Dosi
@MasacRE
@MEnes
@denizz19
Aramıza yeni katılacak belli olan yarışmacılarımız:
@Sherlock
@Turkuazz
@Silinmiş Üye
@MayısKralı ?
Ocak ayının ilk haftası yeni bölümle karşınızda olmaya çalışacağız