Marka elçileri ilk kez bir araya gelmiş dün akşam.
İşini biliyor firma çok sağlam araştırmışlar ülkeyi.. Ulaşabilecekleri kesimlere yönelik nokta isimler...Marka elçileri ilk kez bir araya gelmiş dün akşam.
Marka elçileri ilk kez bir araya gelmiş dün akşam.
Pınar deniz in yanındaki kimİşini biliyor firma çok sağlam araştırmışlar ülkeyi.. Ulaşabilecekleri kesimlere yönelik nokta isimler...
Pınar Bulut
Pınar Bulut.
Pınar Bulut
Overrop senarist 😱Pınar Bulut.
en kafası rahat amazon. İçerik olarak çok zayıf ama fiyat olarak herkesin gönlündeHerkes şimdi pohpohluyor bu platformu... 3 ay sonra zam yaptığında, yapılan yorumları izleyin 🤭🤭🤭
Herkes 1 yıllık abonelik alıyor zaten 1 yıl sıkıntı yok.Herkes şimdi pohpohluyor bu platformu... 3 ay sonra zam yaptığında, yapılan yorumları izleyin 🤭🤭🤭
2 yıldır 7 tl, biryere otomatik ödemeye bağlamışım, hatırlamıyorum bile 🤭🤭😅😅 The Boys ve Zaman Çarkı dışında Wilds izledim o kadar. ☺️en kafası rahat amazon. İçerik olarak çok zayıf ama fiyat olarak herkesin gönlünde
Oraya da LOTR geliyor, tek başına birçok dizinin toplamından daha çok üye çekebilecek bir içerik.en kafası rahat amazon. İçerik olarak çok zayıf ama fiyat olarak herkesin gönlünde
Zaten kimse bir şey izlemeden ucuz diye para veriyor Amazon'a. Şu ana dek verdiğimiz para / izlediğimiz içerik olarak diğer platformlardan pahalıya bile geliyor olabilir.2 yıldır 7 tl, biryere otomatik ödemeye bağlamışım, hatırlamıyorum bile 🤭🤭😅😅 The Boys ve Zaman Çarkı dışında Wilds izledim o kadar. ☺️
Sayın admin Amazon’dan dünyaları aldığın söyleniyor…Zaten kimse bir şey izlemeden ucuz diye para veriyor Amazon'a. Şu ana dek verdiğimiz para / izlediğimiz içerik olarak diğer platformlardan pahalıya bile geliyor olabilir.
Trendyol ve Hepsiburadacıyım daha çok. İkisinin de kargo hizmeti daha iyi, Amazon MNG kargo ile gönderiyor bana.Sayın admin Amazon’dan dünyaları aldığın söyleniyor…
Konuma göre gönderici firma değişiyor demek ki.Trendyol ve Hepsiburadacıyım daha çok. İkisinin de kargo hizmeti daha iyi, Amazon MNG kargo ile gönderiyor bana.Amazon'dan anca yıllık kitap alışverişi.
evet o diziyi bekliyordum aklımdan çıkmış. Küçük fiyata dev hizmet resmenOraya da LOTR geliyor, tek başına birçok dizinin toplamından daha çok üye çekebilecek bir içerik.
Gerçi Amazon’un zaten asıl amacı Prime tarafıyla değil de alışveriş tarafıyla kullanıcıyı çekmek, ücret sembolik bir şey orada.
amazona ben de üyeyim ancak pek izleyemiyorum bu aralar. lotr gelince tekrar aktif ederim. Birisinden feragat etmem lazım yoksa disney de gelince robot gibi sürekli dizi-film izlemem gerekiyor yetişebilmem için2 yıldır 7 tl, biryere otomatik ödemeye bağlamışım, hatırlamıyorum bile 🤭🤭😅😅 The Boys ve Zaman Çarkı dışında Wilds izledim o kadar. ☺️
Bende tanıyamadım ama Eray sana cevap vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?