Disney+ Türkiye'nin Tanıtım Filmi İle İlgili Detaylar!

Reactions: Angelica
Herkes şimdi pohpohluyor bu platformu... 3 ay sonra zam yaptığında, yapılan yorumları izleyin 🤭🤭🤭

Reactions: Angelica
en kafası rahat amazon. İçerik olarak çok zayıf ama fiyat olarak herkesin gönlünde
2 yıldır 7 tl, biryere otomatik ödemeye bağlamışım, hatırlamıyorum bile 🤭🤭😅😅 The Boys ve Zaman Çarkı dışında Wilds izledim o kadar. ☺️

Reactions: Gizmen
en kafası rahat amazon. İçerik olarak çok zayıf ama fiyat olarak herkesin gönlünde
Oraya da LOTR geliyor, tek başına birçok dizinin toplamından daha çok üye çekebilecek bir içerik.

Gerçi Amazon’un zaten asıl amacı Prime tarafıyla değil de alışveriş tarafıyla kullanıcıyı çekmek, ücret sembolik bir şey orada.

Reactions: Gizmen
2 yıldır 7 tl, biryere otomatik ödemeye bağlamışım, hatırlamıyorum bile 🤭🤭😅😅 The Boys ve Zaman Çarkı dışında Wilds izledim o kadar. ☺️
Zaten kimse bir şey izlemeden ucuz diye para veriyor Amazon'a. Şu ana dek verdiğimiz para / izlediğimiz içerik olarak diğer platformlardan pahalıya bile geliyor olabilir.

Reactions: The_Erinch
Trendyol ve Hepsiburadacıyım daha çok. İkisinin de kargo hizmeti daha iyi, Amazon MNG kargo ile gönderiyor bana.
Amazon'dan anca yıllık kitap alışverişi.
Konuma göre gönderici firma değişiyor demek ki.
Ben ne alırsam ertesi gün, 24 saat geçmeden geliyor o yüzden çok sık kullanıyorum.

Reactions: bazinga
evet o diziyi bekliyordum aklımdan çıkmış. Küçük fiyata dev hizmet resmen

------

amazona ben de üyeyim ancak pek izleyemiyorum bu aralar. lotr gelince tekrar aktif ederim. Birisinden feragat etmem lazım yoksa disney de gelince robot gibi sürekli dizi-film izlemem gerekiyor yetişebilmem için

Reactions: Sherlock