Disney+ Türkiye'nin Tanıtım Filmi İle İlgili Detaylar!

Marka elçileri ilk kez bir araya gelmiş dün akşam. :bhr:

FStjPnTXsAAtM6J

• Beğendim
Reactions: Angelica
Herkes şimdi pohpohluyor bu platformu... 3 ay sonra zam yaptığında, yapılan yorumları izleyin 🤭🤭🤭

• Güldürdün
Reactions: Angelica
en kafası rahat amazon. İçerik olarak çok zayıf ama fiyat olarak herkesin gönlünde :D
Oraya da LOTR geliyor, tek başına birçok dizinin toplamından daha çok üye çekebilecek bir içerik. :A

Gerçi Amazon’un zaten asıl amacı Prime tarafıyla değil de alışveriş tarafıyla kullanıcıyı çekmek, ücret sembolik bir şey orada. :A

• Güldürdün
Reactions: Gizmen
2 yıldır 7 tl, biryere otomatik ödemeye bağlamışım, hatırlamıyorum bile 🤭🤭😅😅 The Boys ve Zaman Çarkı dışında Wilds izledim o kadar. ☺️
Zaten kimse bir şey izlemeden ucuz diye para veriyor Amazon'a. Şu ana dek verdiğimiz para / izlediğimiz içerik olarak diğer platformlardan pahalıya bile geliyor olabilir. :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Trendyol ve Hepsiburadacıyım daha çok. İkisinin de kargo hizmeti daha iyi, Amazon MNG kargo ile gönderiyor bana. :A Amazon'dan anca yıllık kitap alışverişi. :A
Konuma göre gönderici firma değişiyor demek ki. :A Ben ne alırsam ertesi gün, 24 saat geçmeden geliyor o yüzden çok sık kullanıyorum. :A

• Beğendim
Reactions: bazinga
Oraya da LOTR geliyor, tek başına birçok dizinin toplamından daha çok üye çekebilecek bir içerik. :A

Gerçi Amazon’un zaten asıl amacı Prime tarafıyla değil de alışveriş tarafıyla kullanıcıyı çekmek, ücret sembolik bir şey orada. :A
evet o diziyi bekliyordum aklımdan çıkmış. Küçük fiyata dev hizmet resmen :D
------

2 yıldır 7 tl, biryere otomatik ödemeye bağlamışım, hatırlamıyorum bile 🤭🤭😅😅 The Boys ve Zaman Çarkı dışında Wilds izledim o kadar. ☺️
amazona ben de üyeyim ancak pek izleyemiyorum bu aralar. lotr gelince tekrar aktif ederim. Birisinden feragat etmem lazım yoksa disney de gelince robot gibi sürekli dizi-film izlemem gerekiyor yetişebilmem için :D

• Beğendim
Reactions: Sherlock