Dur bakalim yorum yazip yazmayacagimi zaman gosterecekVadi konusuna yazmayı biliyon ya😡
Dur bakalim yorum yazip yazmayacagimi zaman gosterecekVadi konusuna yazmayı biliyon ya😡
Gariban sevindiCanım trt'em filintamada gönüllülerin birincisi diye spot tanıtım hazılamış. ♡
Dirilişten daha üstün açılması gerekiyordu sevincem tabi.Gariban sevindi
Ay belim .s.s. Şimdi kuscam vallaDirilişten daha üstün açılması gerekiyordu sevincem tabi.
Ben koltuğumda uzanarak izliyorum oh mis.Ay belim .s.s. Şimdi kuscam vallaYesinler senin filintanı
ÖlmemeliydiDeli demir efsane konuşuyor
Noyan öldüğün de billy ve senin yüzünüzün alıcağı ifadeyi daha doğrusu mesajlarınızı halatla çekiyorumÖlmemeliydiNoyan sayesinde oldu o onemli
Aynen bakalım bizanslar gözükcekmi geçen bölüm yoklardı malum moğolların yerine bunları getirdiler seyirciye alıştırmaları lazim.Son 28 dkBölüm aksiyonsuz olacagi icin ve totallik bolum oldugu icin totalde ciddi yükselis bekliyorum @Billy Kane
işini noyan sahnesine denk getiriver , boş konuşuyor zatenBugün reklam olur mu? yoksa önlemimizi alıp önceden işimizi görelim
Olur tabi 2 haftadir ayni tarife reklam veriyorlarya yine verirler heraldeBugün reklam olur mu? yoksa önlemimizi alıp önceden işimizi görelim
2si birlikteAynen bakalım bizanslar gözükcekmi geçen bölüm yoklardı malum moğolların yerine bunları getirdiler seyirciye alıştırmaları lazim.
Sezon finalinde olacak ama Ertugrulda agir darbe alacakNoyan öldüğün de billy ve senin yüzünüzün alıcağı ifadeyi daha doğrusu mesajlarınızı halatla çekiyorum
Ooo kan çıkar burdaişini noyan sahnesine denk getiriver , boş konuşuyor zaten
Kafani kırarım duzgun konusişini noyan sahnesine denk getiriver , boş konuşuyor zaten
Bişeycik olmaz Ertuğrul beyimeSezon finalinde olacak ama Ertugrulda agir darbe alacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?