Dur bakalim yorum yazip yazmayacagimi zaman gosterecekVadi konusuna yazmayı biliyon ya😡
Dur bakalim yorum yazip yazmayacagimi zaman gosterecekVadi konusuna yazmayı biliyon ya😡
Gariban sevindiCanım trt'em filintamada gönüllülerin birincisi diye spot tanıtım hazılamış. ♡
Dirilişten daha üstün açılması gerekiyordu sevincem tabi.Gariban sevindi![]()
Ay belim .s.s. Şimdi kuscam vallaDirilişten daha üstün açılması gerekiyordu sevincem tabi.![]()
Ben koltuğumda uzanarak izliyorum oh mis.Ay belim .s.s. Şimdi kuscam vallaYesinler senin filintanı
![]()
ÖlmemeliydiDeli demir efsane konuşuyor![]()
![]()
![]()
Noyan öldüğün de billy ve senin yüzünüzün alıcağı ifadeyi daha doğrusu mesajlarınızı halatla çekiyorumÖlmemeliydiNoyan sayesinde oldu o onemli
![]()
Aynen bakalım bizanslar gözükcekmi geçen bölüm yoklardı malum moğolların yerine bunları getirdiler seyirciye alıştırmaları lazim.Son 28 dkBölüm aksiyonsuz olacagi icin ve totallik bolum oldugu icin totalde ciddi yükselis bekliyorum @Billy Kane
işini noyan sahnesine denk getiriver , boş konuşuyor zatenBugün reklam olur mu? yoksa önlemimizi alıp önceden işimizi görelim![]()
Olur tabi 2 haftadir ayni tarife reklam veriyorlarya yine verirler heraldeBugün reklam olur mu? yoksa önlemimizi alıp önceden işimizi görelim![]()
2si birlikteAynen bakalım bizanslar gözükcekmi geçen bölüm yoklardı malum moğolların yerine bunları getirdiler seyirciye alıştırmaları lazim.![]()
Sezon finalinde olacak ama Ertugrulda agir darbe alacakNoyan öldüğün de billy ve senin yüzünüzün alıcağı ifadeyi daha doğrusu mesajlarınızı halatla çekiyorum![]()
![]()
Ooo kan çıkar burdaişini noyan sahnesine denk getiriver , boş konuşuyor zaten![]()
Kafani kırarım duzgun konusişini noyan sahnesine denk getiriver , boş konuşuyor zaten![]()
Bişeycik olmaz Ertuğrul beyimeSezon finalinde olacak ama Ertugrulda agir darbe alacak![]()
![]()