Diriliş Ertuğrul'un Yapımcısından 'Didem Balçın' Açıklaması!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
thumbnail_1437733773.jpg

Trt1'in sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Diriliş Ertuğrul'dan Didem Balçın'ın ayrıldığı iddialı yer almıştı. Yapımcı konuyla ilgili açıklama yaptı!

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Esra Bilgiç, Didem Balçın, Hülya Darcan gibi isimlerin yer aldığı diziden Selcan Hatun karakterini canlandıran Didem Balçın'ın diziden ayrıldığı iddialı yer almıştı. Yapımcı konuyla ilgili açıklama yaptı ve Didem Balçın'ın diziden ayrılmadığını, çıkan haberlerin doğru olmadığını açıkladı.

İşte Tekden Film'den ''Didem Balçın'' açıklaması;
“Merhabalar;
Bazı internet haber siteleri ve portallarında yer alan Didem Balçın'ın, dizimizden ayrıldığı veya kadro dışı bırakıldığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Didem Balçın'ın sözleşmesi devam etmekte olup Diriliş 'Ertuğrul’ Dizisinin ikinci sezonunda da Selcan Hatun rolüyle devam edecektir.
Saygılarımızla.”

Ayrılmaması daha iyi oldu. Dizi de kaleyi içten fethedebilecek kötü karekterlere her zaman ihtiyaç vardır üstelik rolünü çok iyi yapıyordu. Ayrılsa bile ansızın olmamalı.

selcan dirilişin en gözde karakterleriden.kesinlikle kalmalı.doğru bir karar

Firar dizisinde tanıdım kendisini, çok iyi oyuncu bence. Kendisini daha iyi projelerde görebiliriz, entrikalı dizilerde başrol yapabilecek birisi. Ayrıldığında garanti iş bulur kısaca. :X

Firar dizisinde tanıdım kendisini, çok iyi oyuncu bence. Kendisini daha iyi projelerde görebiliriz, entrikalı dizilerde başrol yapabilecek birisi. Ayrıldığında garanti iş bulur kısaca. :X
Zaten dizide de baş entrikacı. Daha iyi proje derken dirilişten iyi proje mi var [emoji1] [emoji1]

Vermek istemesiydi, istemek vermezdi.

Zaten dizide de baş entrikacı. Daha iyi proje derken dirilişten iyi proje mi var [emoji1] [emoji1]

Vermek istemesiydi, istemek vermezdi.

Daha iyi derken kendini daha çok öne cikarabilcek demek istedi :)

Didemin komedisi de iyi garanti is bulur ama başrol olmali :)