bir çok yapımdada oynamış ama tanımıyorum kendisini ama iyi seçim gibi duruyor tipi müsait gibi
bir çok yapımdada oynamış ama tanımıyorum kendisini ama iyi seçim gibi duruyor tipi müsait gibi
Evet abi bu fragman herşeyin çok farklı olacağını gösteriyor bu sezon.Tmm. Yaprak Dökümü'nde oynuyordu. Rolünün hakkını vermiş.
Yaprak Dökümünde oynadı ya.bir çok yapımdada oynamış ama tanımıyorum kendisini ama iyi seçim gibi duruyor tipi müsait gibi
izlemiyordumki o diziyi benEvet abi bu fragman herşeyin çok farklı olacağını gösteriyor bu sezon.
Yaprak Dökümünde oynadı ya.
2. Sezon Karakterlerimizden Carmagon Noyan (Barış Bağcı) Moğollar’ın Anadolu’ya gönderdiği birliğin başındaki komutandır. Acımasız ve vahşi bir savaşçıdır. Ertuğrul Bey’i ve Kayı Obası’nı Moğollar’ın karşısında büyük bir tehlike olarak görmektedir. İsmi Noyanmış dizide karakter olarak ben Cengiz HAN zannettim. @sürgünümizlemiyordumki o diziyi ben
2. Sezon Karakterlerimizden Carmagon Noyan (Barış Bağcı) Moğollar’ın Anadolu’ya gönderdiği birliğin başındaki komutandır. Acımasız ve vahşi bir savaşçıdır. Ertuğrul Bey’i ve Kayı Obası’nı Moğollar’ın karşısında büyük bir tehlike olarak görmektedir. İsmi Noyanmış dizide karakter olarak ben Cengiz HAN zannettim. @sürgünüm
@GunesinOglu gel fragmana bak özellikle 2.ye.
ben demiştim barış bağcı noyan olacak diye.gerçi sanamı demiştim facebooktaki gruptamı demiştim hatırlamıyorum.neyse role çok yakışmış sima ve tazr olarak.oyunculuğunu göreceğiz bakalım.
Abi bu ilk sezonda da gözüktü biraz biliyoruz Korkut bey olduğunu yeni karakter değil.
Bana demedin gruba dedin heralde çok iddialı geliyoruz bu sezona.ben demiştim barış bağcı noyan olacak diye.gerçi sanamı demiştim facebooktaki gruptamı demiştim hatırlamıyorum.neyse role çok yakışmış sima ve tazr olarak.oyunculuğunu göreceğiz bakalım.
cengiz han gözükmeyecek bence.2. Sezon Karakterlerimizden Carmagon Noyan (Barış Bağcı) Moğollar’ın Anadolu’ya gönderdiği birliğin başındaki komutandır. Acımasız ve vahşi bir savaşçıdır. Ertuğrul Bey’i ve Kayı Obası’nı Moğollar’ın karşısında büyük bir tehlike olarak görmektedir. İsmi Noyanmış dizide karakter olarak ben Cengiz HAN zannettim. @sürgünüm
@GunesinOglu gel fragmana bak özellikle 2.ye.
Yeni karakter olup olmadığını bilmiyğrum. O yüzden paylaşmadım zaten. Güçlü kudretli bir duruşu var, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a yakışırdı.Abi bu ilk sezonda da gözüktü biraz biliyoruz Korkut bey olduğunu yeni karakter değil.
Bana demedin gruba dedin heralde çok iddialı geliyoruz bu sezona.
İnşallah gözükür ama İbnul Arabinin yerine kim gelecek bebekte geliyor sonunda.cengiz han gözükmeyecek bence.
Woww süper olmuş. O zebaniyim ben diyen kim?
Buda savaşçı Ertuğrul gibi buda katılcak savaşlara gerçekten çok iyi duruşu var.Yeni karakter olup olmadığını bilmiyğrum. O yüzden paylaşmadım zaten. Güçlü kudretli bir duruşu var, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a yakışırdı.
Noyan Moğol adına komutan paylaştım şimdi.Woww süper olmuş. O zebaniyim ben diyen kim?
Yoo bunu sevmedim. Tipsiz bu.Buda savaşçı Ertuğrul gibi buda katılcak savaşlara gerçekten çok iyi duruşu var.
Abi bu nasıl durmuş?
Noyan Moğol adına komutan paylaştım şimdi.
Moğollu olunca öyle oluyor zaten.Yoo bunu sevmedim. Tipsiz bu.
bu sezon belki bir alim olmayabilir. arabi olmaz o gitti artık.şeyh edebali desem onun için daha erken sanırım. bu arada selçuklu yok daha dizide farkettiysen.o yüzden daha alaaddin keykubat transferi yapılmadı.muhtemel bu sezonun ortalarında yada sonlarında selçuklu ve alaaddin keykubat dahil olacak diziye.İnşallah gözükür ama İbnul Arabinin yerine kim gelecek bebekte geliyor sonunda.
Aynen farkettim, inşallah ünlü olur. Bebeği olacak Ertuğrulun. Bir karakter daha.bu sezon belki bir alim olmayabilir. arabi olmaz o gitti artık.şeyh edebali desem onun için daha erken sanırım. bu arada selçuklu yok daha dizide farkettiysen.o yüzden daha alaaddin keykubat transferi yapılmadı.muhtemel bu sezonun ortalarında yada sonlarında selçuklu ve alaaddin keykubat dahil olacak diziye.