Sen nerdeydin ya sanki pek gozukmuyordun ortalikta ben mi göremedim.Fragman güzel olmuş.
Dizi bu sezonda istediğini alacaktır, yani yine yüksek reytingler alacaktır.
Sen nerdeydin ya sanki pek gozukmuyordun ortalikta ben mi göremedim.Fragman güzel olmuş.
Dizi bu sezonda istediğini alacaktır, yani yine yüksek reytingler alacaktır.
Memlekete gitmiştim, düğünümüz vardı.Sen nerdeydin ya sanki pek gozukmuyordun ortalikta ben mi göremedim.
Öyle mi hayırlı olsun. Hoşgeldin.Memlekete gitmiştim, düğünümüz vardı.
Yeni geldim.
Facebookta ama.ne çatylıcam be vadi de reytingte düştükçe nette coşuyordu
2. fragmana bak dikkat et. Nasıl buldun?şuan ona bakıyordum
2. fragmana bak dikkat et. Nasıl buldun?
Ünlü varda sen izlememişsin. Herkes yok zaten fragmanda.engin altan yanyatan var fatmagüldeki o adam var pek ünlü yok dizide ama bir göz atarım başlasın da
İlk sezon 26 bölüm sürdü abi bu sezonda 30unda başlıcak izle çok seversin fragmanda bomba yeni sezon.Diziye ne zaman başlasam acaba ?? herkes övüyor da bir başlayamadım kaçıncı bölümde bu arada izleyenler bir yorumlaşsın benimle
İyiymiş aslında .Yeni bölümleri başlayana kadar yetişirim Çarşamba zaten boştayım direkt akşamında izlerim , Eyvallah sağolasın 😉 yarın başlayayım en iyisi.İlk sezon 26 bölüm sürdü abi bu sezonda 30unda başlıcak izle çok seversin fragmanda bomba yeni sezon.
Bölümler biraz uzun 2 saat, sorun olmaz heralde yeni sezonda beraber yorumlaşırız.İyiymiş aslında .Yeni bölümleri başlayana kadar yetişirim Çarşamba zaten boştayım direkt akşamında izlerim , Eyvallah sağolasın 😉 yarın başlayayım en iyisi.
Az önce paramparçayı izledim 2.20 saat idi bitmek bilmedi ama heyecan varsa her türlü akar gider zaman ,her zaman yorumlaşırız 😉Bölümler biraz uzun 2 saat, sorun olmaz heralde yeni sezonda beraber yorumlaşırız.
Tm anladım yorumlarını yazarsın bize dizi yorum konusunda, yeni sezon bu sezona kat kat daha iyi olacak gibi duruyor.Az önce paramparçayı izledim 2.20 saat idi bitmek bilmedi ama heyecan varsa her türlü akar gider zaman ,her zaman yorumlaşırız 😉
Fragmanları takip ediyorum ne zamandır , izlemek kısmet olmadı, hele bir yarın başlayalım da gerisi gelir elbet.Tm anladım yorumlarını yazarsın bize dizi yorum konusunda, yeni sezon bu sezona kat kat daha iyi olacak gibi duruyor.
Dirilişçilerere hoşgeldin.Fragmanları takip ediyorum ne zamandır , izlemek kısmet olmadı, hele bir yarın başlayalım da gerisi gelir elbet.
hoşbuldum diyelim başlayacam bugünDirilişçilerere hoşgeldin.