Maria'dan nokta atış.
Adamın kafalar uçtu olabilir yani.46'daki zehirden mi verdiler la adama enteresan bir kafası var@MEnes
Maria tüm Dirilişcilerin gönlünü fethetti bile.Maria çok iyi ben çok beğendim onu Aslıhanı da sevdim şimdiden ikisi favorim
oldu bile
Hanım kizimizÇok sıkıntılı bir yerde bittiMaria hanım kızımız beyimizi vurdu can evinden
Iyi savasci ikisideMaria tüm Dirilişcilerin gönlünü fethetti bile.Aslıhan'da emin değilim sultanımın canını sıkacak gibi.
Maria tüm Dirilişcilerin gönlünü fethetti bile.Aslıhan'da emin değilim sultanımın canını sıkacak gibi.
Reytingler hep bizi yaniltiyor ben yuksek bekliyorun biraz daha 2 reyting fazlaReytingler ne olur sizce hadi tahminleri alalım. Bnce total : 7-8 ab: 8-9 abc: 9-10 olur.ileriki haftalar biraz dha yükselir ama geçen sezonki rrytingleri olmaz sanki. Dizi bu sezon totalligini accik yitirmiş fazla ab işiydi
Çok hareketli ve sağlam bir başlangıç oldu. Dizinin çehresi değişmiş çok belli. Yeni karakterleri ve hikayeyi beğendim ben.
Maria müthiş bir detay bee.Ural çok sayko bi karakter olmuş hoşuma gitti. Çavdar obasının hikayesi de ilgi çekici. Zaten Ertuğrul bu sezon alıp gidicek gibi. Zekasını ve tecrübesini konuşturacak. Bol bol akıl oyunu izleyebiliriz. Ezel mode on.Tecrübelenmiş ve işini bilen müthiş karizma bir Ertuğrul gördüm ilk bölümde. Saçlar 10 numara.
Bu sezon dizinin gidişatı ise az çok belli ama işlenişi nasıl olacak bakalım. Ticaret, güç dengeleri, siyasi ilişkiler falan daha çok detaya inilecek gibi. Bu aksiyondan çok daha ilgi çekici olur tarihi dizilerde. Bakalım altından kalkabilecekler mi. Güvenimiz tam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?