Birkaç bölüm daha böyle Selcan sonra düzelecek. Titusuda hiç sevmiyom. Kurdoğlu sana yine kardeşim dedi.
titusu bende sevmiyorum yaa kardeşimmi dedi ıyyy
Birkaç bölüm daha böyle Selcan sonra düzelecek. Titusuda hiç sevmiyom. Kurdoğlu sana yine kardeşim dedi.
Çok seviyormuş seni sana suç attı sende hainmişsin.titusu bende sevmiyorum yaa kardeşimmi dedi ıyyy
Çok seviyormuş seni sana suç attı sende hainmişsin.
İzledin mi bölümü.
Çözümü yokmu hala?.ssssne izlemesi yaa net gidiyor 2 saat gelmiyor yeni geldi
hemen açtım bölümü
Çözümü yokmu hala?.ssss
Gerçekten kötü olmuş interneti değiştirseniz?babama dedim aradı adamı apartmanda diğerlerindede
sorun varmış gelip bakacaklar işte
Gerçekten kötü olmuş interneti değiştirseniz?
Kaç lira veriyodunuz? Bütün aprtman kullanıyoya azdır.valla bu bize uyan bir durum olduğu için değiştiremeyiz
sanırım bakalım gelsin baksın ne diyecek ne yapcak
Kaç lira veriyodunuz? Bütün aprtman kullanıyoya azdır.
O bölümdeki aksiyon sahnesi.11 kişi falan kullanıyor aylık bize 10 tl düşüyor işte
tek bizde değil hpsinde sorun varmış
Yurtdışı satışları gerçekten başladı.gördüm o da iyi.tüm cvp yazanlar iyi
çok güzel olmuş sahneler müzik@Çiğdem- dizimizin çok iyi tanıtımını yapmışlar izle.
https://www.facebook.com/video.php?v=939774872730577
Tapınakçılar bu sezon bitiyordu ondan öldü yoksa kalırdı, reyting rekorları kıracak kanalda.çok güzel olmuş sahneler müzik
ahhhh şuuuu titus ölmeyecekti yeni sezona kalmalıydı
yeni düşman karakter belli olmadımı ayol ahh keşke @Bully un hakanı düşman olsa ertuğrulum kellesini vursaTapınakçılar bu sezon bitiyordu ondan öldü yoksa kalırdı, reyting rekorları kıracak kanalda.
Çekimler başlayınca belli olacak kesin olarak Hakan oynayacak büyük ihtimal.yeni düşman karakter belli olmadımı ayol ahh keşke @Bully un hakanı düşman olsa ertuğrulum kellesini vursa
Abla izledin mi diğer bölümü.oy kuzum ablan delircek dur hemen açımda izlemeye
başlım
Abla izledin mi diğer bölümü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?