Bende seviyom Celal Alda yazı yazmış yeni bak.nurettin abide çok iyi ya.en mütevazi oyunculardan biri.
Bende seviyom Celal Alda yazı yazmış yeni bak.nurettin abide çok iyi ya.en mütevazi oyunculardan biri.
gördüm o da iyi.tüm cvp yazanlar iyiBende seviyom Celal Alda yazı yazmış yeni bak.
Bence diğerlerini tekrar etiketle Didem Burcu Esra falan.gördüm o da iyi.tüm cvp yazanlar iyi
Selcan falan çıksaydı iyi olurdu birde kardeşi hatta Halime de çıksıngördüm o da iyi.tüm cvp yazanlar iyi
Neden çıksınlar.😡😡Selcan falan çıksaydı iyi olurdu birde kardeşi hatta Halime de çıksın
Aynen aynen @xemrexxx noldu @Yiğitt keşke ayrılaydı kurtulsaydık @Maskeli Fedai bütün kızların ayrılmasını istiyor.
Abla seni bekliyorum.babama dedim ara adamı gelsin baksın şuna dedim
Abla seni bekliyorum.
Başla abla kaç gündür izlicem diyor izlemiyorsun.oy kuzum ablan delircek dur hemen açımda izlemeye
başlım
Başla abla kaç gündür izlicem diyor izlemiyorsun.
Çok sürpriz olacak El Aziz Halimeyi götürdü ha.canımm ah ah dün evde değildim açım dedim
net gidiyor birde izleyemedim ya
Çok sürpriz olacak El Aziz Halimeyi götürdü ha.(((
El Aziz çok salaklık yapıyor boğ bencede çok sürpriz olacak o bölümde Kurdoğlu Selcan yine aynı.evet evet ertuğrulda elinde ıyy bu herifi boğacam yaa
El Aziz çok salaklık yapıyor boğ bencede çok sürpriz olacak o bölümde Kurdoğlu Selcan yine aynı.
Dün haber çıktı ayrılacak diye yalanlandı haber.sssselcanda ayrı bir dert bee off
Dün haber çıktı ayrılacak diye yalanlandı haber.sss
Daha çok boğaca n Selcanı.ayrılsaydı ya kurtulurduk ne güzel
Daha çok boğaca n Selcanı.
Birkaç bölüm daha böyle Selcan sonra düzelecek. Titusuda hiç sevmiyom. Kurdoğlu sana yine kardeşim dedi.aboo daha neler yaptı selcan hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?