axima ne yaBizim senaristler de aximadan çıkarıyor@harzemliişah
axima ne yaBizim senaristler de aximadan çıkarıyor@harzemliişah
banada çok oluyor ya. evet acımdan çıkarıyorlar.bu konuda 2.sezon daha özenli olmalı senarist. şahsen ömer ertuğrulun takımına öyle güzel giderdiki hem hep aynı alpleri görmekten bıktık. amma işte ecelin nerede geleceği belli olmuyor.bunun msjını veriyor heralde senaristTelefonun azizliği acimadan demek istedim@harzemliişah
Abla izledin mi.ne demek yabugün net gitmezse az sonra ertuğrulu izlicem
efem efemm izleyemedim bugün evde dğeilim net gidiyor geliyorAbla izledin mi.
Tamam tamam abla sorun değil üzülme.efem efemm izleyemedim bugün evde dğeilim net gidiyor geliyor
yarın inşallah izlicem
Tamam tamam abla sorun değil üzülme.
Yönetici çözsün sorunu.tşk ederim cnm bağlantı sorunu deli ediyor
yoksa izlemek için cna atıyorum ya
babama dedim ara adamı gelsin baksın şuna dedimYönetici çözsün sorunu.
Aradımı bari.babama dedim ara adamı gelsin baksın şuna dedim
Tm yarın grşrz abla iyi geceler.
Kardeşim video neden hala 301den fazla görüntüleme.banada çok oluyor ya. evet acımdan çıkarıyorlar.bu konuda 2.sezon daha özenli olmalı senarist. şahsen ömer ertuğrulun takımına öyle güzel giderdiki hem hep aynı alpleri görmekten bıktık. amma işte ecelin nerede geleceği belli olmuyor.bunun msjını veriyor heralde senarist
belli bir sayıya ulaşana kadar 301 yazmaya devam ediyor.ama o belli sayı ne bilmiyorum. 1000 olabilir.bu arada kösem rolünü sinem kobal mı oynayacakmış öyle bir haber okudum.gerçi kösemle ilgili sürekli sahte haber çıkıyor ama inş doğrudur.oyunculuğu çok kötü sineminKardeşim video neden hala 301den fazla görüntüleme.
Bende neden bilmiyorum bence onla alakası yok ama Sinem olacak gibi dizi tutmayacak oyunculuğunu hiç beğenmiyorum.belli bir sayıya ulaşana kadar 301 yazmaya devam ediyor.ama o belli sayı ne bilmiyorum. 1000 olabilir.bu arada kösem rolünü sinem kobal mı oynayacakmış öyle bir haber okudum.gerçi kösemle ilgili sürekli sahte haber çıkıyor ama inş doğrudur.oyunculuğu çok kötü sinemin
neyi bilmiyon len. belli bir sayıya kadar 301 yazmasını mı?ben bundan eminim.dirilişin görüntülenmeside öyle olurdu. ilk 301 ve üstü der sonra direk binlerden devam ederdi. zaten 301 demiyor 301 ve üstü diyor dikkatini çekerim. didem kalsın ya.çok önemli bir karakter.iyi biride olduktan sonra bence halimeden sonra dizinin en önemli bayan karakteri haline geldiBende neden bilmiyorum bence onla alakası yok ama Sinem olacak gibi dizi tutmayacak oyunculuğunu hiç beğenmiyorum.Didemde kalmış he.
Ama diziye çok oyuncu gelecek bu belli oldu.neyi bilmiyon len. belli bir sayıya kadar 301 yazmasını mı?ben bundan eminim.dirilişin görüntülenmeside öyle olurdu. ilk 301 ve üstü der sonra direk binlerden devam ederdi. zaten 301 demiyor 301 ve üstü diyor dikkatini çekerim. didem kalsın ya.çok önemli bir karakter.iyi biride olduktan sonra bence halimeden sonra dizinin en önemli bayan karakteri haline geldi
Allah r olsun.Ama diziye çok oyuncu gelecek bu belli oldu.Bencede ayrılmasın rolünü çok iyi yapıyordu.Sinem Kobal Kösemi batırır vidyoyu arkadaşlarımla paylaşıyom panpa bilmiş ol.
Grupta 10 bin kişi var dinlenme artacaktır gruptada paylaştım Nurettin abi rtlemiş.Allah r olsun.
nurettin abide çok iyi ya.en mütevazi oyunculardan biri.Grupta 10 bin kişi var dinlenme artacaktır gruptada paylaştım Nurettin abi rtlemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?