Kvp hariç başka diziler sana çok farklı mı gelyor, izleyemiyorsun.Aga sen cidden Kvpden başka diziler farklı mı geliyor.
Aga soruyu cumlede dusukluk olmadan bir daha sorsana
Kvp hariç başka diziler sana çok farklı mı gelyor, izleyemiyorsun.Aga sen cidden Kvpden başka diziler farklı mı geliyor.
Aga soruyu cumlede dusukluk olmadan bir daha sorsana
aga ben çok zor bir diziyi beğenirim %90 beğenmem , çok az beğendiğim diriliş gibi işler çıkar onlarıda takip edemiyorum sıkılıyorum her hafta zaman ayırmak güç geliyor en fazla 1-2 bölüm devam ettiriyorum sona bırakıyorum 🙂Kvp hariç başka diziler sana çok farklı mı gelyor, izleyemiyorsun.
Belli aga Kvpyi kaç senedir izliyorsun tabi başka dizi izleyemessin.aga ben çok zor bir diziyi beğenirim %90 beğenmem , çok az beğendiğim diriliş gibi işler çıkar onlarıda takip edemiyorum sıkılıyorum her hafta zaman ayırmak güç geliyor en fazla 1-2 bölüm devam ettiriyorum sona bırakıyorum 🙂
aga 8-9 yaşımdan beri vadiyi izliyorum başkada sürekli takip ettiğim dizi hiç olmadıBelli aga Kvpyi kaç senedir izliyorsun tabi başka dizi izleyemessin.
Aga alışmışlık böyle birşey bitince napacan merak ediyorum cidden Dirilişi izlede bir dizi daha eklemiş olursun.aga 8-9 yaşımdan beri vadiyi izliyorum başkada sürekli takip ettiğim dizi hiç olmadıilk vadiyi kaç defa bitirdim sayısını unuttum 10 u geçti çok rahat pusuyuda 3 defa felan baştan sona izledim vadi izlerken hiç sıkılmıyorum
aga bende çok korkuyorum aslında vadi biterse büyük bir boşluğa düşecem dua ediyorum ki bitmesinAga alışmışlık böyle birşey bitince napacan merak ediyorum cidden Dirilişi izlede bir dizi daha eklemiş olursun.
Bu sezon biterse şaşırmam Kanal Dde reytingleri çok düştü, biterse sende her zaman Diriliş izlersin.aga bende çok korkuyorum aslında vadi biterse büyük bir boşluğa düşecem dua ediyorum ki bitmesin
aga bizi diğerleriyle karıştırma biz kimleri gödük kiimleri biz yolumuza devam ederiz yeter ki necati abi bırakmasın; hem düştükde ne oldu biz ölümüzle en çok izlenen diziyizBu sezon biterse şaşırmam Kanal Dde reytingleri çok düştü, biterse sende her zaman Diriliş izlersin.
Bakalım ama Kanal D diziyi çok kötü etkiledi cidden.aga bizi diğerleriyle karıştırma biz kimleri gödük kiimleri biz yolumuza devam ederiz yeter ki necati abi bırakmasın; hem düştükde ne oldu biz ölümüzle en çok izlenen diziyiz
Hangi diziyi@Polat Şaşmaz aga sen izliyor muydun diziyi bilmiyorumda.
Dirilişi.Hangi diziyi
Kanı Efe, İçi Ali, Dışı Polat ! Bir Karar Ver Evlat !
Yok denedim seyredemedim gitmiyor diziDirilişi.
Aga Kvpcilerin nerdeyse hepsi çok seviyor Dirilişi izleyenlerin sende seversin.Yok denedim seyredemedim gitmiyor dizi
Kanı Efe, İçi Ali, Dışı Polat ! Bir Karar Ver Evlat !
ayy efe neden 100 e 1 mesaj kaldı diyorsun sessiz olup 100 yapsana bak emreyi uyndırdın diriliş düşmanından geldi 100 mesaj senin yüzünden hahaha
Hakan Parlağı diziye gelince ekrana yapışacan.
Kardeşim şampiyonlar ligi ve uefa avrupa ligi maçları TRT1'deya ondan Filintayı feda etmiş kanal maçlar Şl Salı günü yayınlanacak Çarşamba maç yok Perşembe Avrupa Ligi maçları olucak.a
ama şunuda söyliyim senarist pek çok kez beni yanılttı. senaryo tahminlerim genelde tutmadı.
len bunu filintanın altına yazda konuyu görenler bilgilensin.Kardeşim şampiyonlar ligi ve uefa avrupa ligi maçları TRT1'deya ondan Filintayı feda etmiş kanal maçlar Şl Salı günü yayınlanacak Çarşamba maç yok Perşembe Avrupa Ligi maçları olucak.
Doğru yazdım zaten Filintanın konusuna.len bunu filintanın altına yazda konuyu görenler bilgilensin.sende bir yolunu bulup dirilişin sayfasına kapağı atıyon ha
Çok eleştirmissin la Diriliş yöneticilerini.len bunu filintanın altına yazda konuyu görenler bilgilensin.sende bir yolunu bulup dirilişin sayfasına kapağı atıyon ha
😀 dost acı söyler 😀 heralde ondan bana hiç cevap vermiyorlar.Çok eleştirmissin la Diriliş yöneticilerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?