Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

Kvp hariç başka diziler sana çok farklı mı gelyor, izleyemiyorsun. :F
aga ben çok zor bir diziyi beğenirim %90 beğenmem , çok az beğendiğim diriliş gibi işler çıkar onlarıda takip edemiyorum sıkılıyorum her hafta zaman ayırmak güç geliyor en fazla 1-2 bölüm devam ettiriyorum sona bırakıyorum 🙂

aga ben çok zor bir diziyi beğenirim %90 beğenmem , çok az beğendiğim diriliş gibi işler çıkar onlarıda takip edemiyorum sıkılıyorum her hafta zaman ayırmak güç geliyor en fazla 1-2 bölüm devam ettiriyorum sona bırakıyorum 🙂
Belli aga Kvpyi kaç senedir izliyorsun tabi başka dizi izleyemessin. :F

Belli aga Kvpyi kaç senedir izliyorsun tabi başka dizi izleyemessin. :F
aga 8-9 yaşımdan beri vadiyi izliyorum başkada sürekli takip ettiğim dizi hiç olmadı :A ilk vadiyi kaç defa bitirdim sayısını unuttum 10 u geçti çok rahat pusuyuda 3 defa felan baştan sona izledim vadi izlerken hiç sıkılmıyorum

aga 8-9 yaşımdan beri vadiyi izliyorum başkada sürekli takip ettiğim dizi hiç olmadı :A ilk vadiyi kaç defa bitirdim sayısını unuttum 10 u geçti çok rahat pusuyuda 3 defa felan baştan sona izledim vadi izlerken hiç sıkılmıyorum
Aga alışmışlık böyle birşey bitince napacan merak ediyorum cidden Dirilişi izlede bir dizi daha eklemiş olursun. :F

Bu sezon biterse şaşırmam Kanal Dde reytingleri çok düştü, biterse sende her zaman Diriliş izlersin.
aga bizi diğerleriyle karıştırma biz kimleri gödük kiimleri biz yolumuza devam ederiz yeter ki necati abi bırakmasın; hem düştükde ne oldu biz ölümüzle en çok izlenen diziyiz

a

ama şunuda söyliyim senarist pek çok kez beni yanılttı. senaryo tahminlerim genelde tutmadı.
Kardeşim şampiyonlar ligi ve uefa avrupa ligi maçları TRT1'deya ondan Filintayı feda etmiş kanal maçlar Şl Salı günü yayınlanacak Çarşamba maç yok Perşembe Avrupa Ligi maçları olucak. :D

Kardeşim şampiyonlar ligi ve uefa avrupa ligi maçları TRT1'deya ondan Filintayı feda etmiş kanal maçlar Şl Salı günü yayınlanacak Çarşamba maç yok Perşembe Avrupa Ligi maçları olucak. :D
len bunu filintanın altına yazda konuyu görenler bilgilensin. :D sende bir yolunu bulup dirilişin sayfasına kapağı atıyon ha:F