Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

hayırrr be ne atıp tutucam muhteşem yüzyıl izliyorsun demiş bana bende yok öyle birşey diyorum

Yeni sezona uğrarsın yeini oyuncularlar.

bu alper kratik saçmalamış biraz dirilişle vadiyi bir tutulmaz
diriliş dönem dizisidir savaş sahneleri olduğu için aksiyon bitmez
saçmalamış biraz kendisi

Adam doğru söylemiş.
Ben vadiyi izlemeyeli 6 sene oldu.

bu alper kratik saçmalamış biraz dirilişle vadiyi bir tutulmaz
diriliş dönem dizisidir savaş sahneleri olduğu için aksiyon bitmez
saçmalamış biraz kendisi
sen saçmalama cnm ertuğrul gazinin yanında vadide ne oluyor polat hayali bir karakterdir ertuğrul gazi gerçek yaşanmış bir karakterdir oyüzden ikisinin kıyaslanması bile çok saçma atatürk kadar önemli bir karakterdir ertuğrul gazi ve okadar çok fatih dizisi yapılıyorki millet sıkıldı artık ertuğrul gazi daha önce böyle güzel detaylı işlenmedi ve emrak edilen bir kişiydi oyüzden ilgi gördü zaten yaşamış bu ülke için savaşmış bir karakteri hayali bir karakterle bir tutamazsın cnm polat bu ülke için hiçbirşey öyle birisi yok ama ertuğrul gazi bu ükenin atatürkten sonra en değerli kişilerinin başında gelir ve bu dizide ertuğrulu çok iyi işliyor 🙂🙂🙂

Çok iyi söyledin, Ertuğrul Gazi bu ülkenin en değerlilerindendir.

ben saçmalamıyorum yanlış anladın sanırım ertuğrul gazi gibi bir dizi
ile vadi bir tutulamaz yazan arkadaş ertuğrul dizisi ile vadi yi bir tutmuş
ona dedim ben ne güzel anlamışsınız ya 😉😉
saçmalama diye alper dene arkadaşa söyle sen onu🙂

yoksa ertuğrul gazinn yanında vadi bir tutulurmu aptal değilim çok şükür
@EFE UYSAL

İki dizi hiçbirşekilde bir tutulamaz, o kıyaslamış.

ayoll adam ertuğrul gazi oynadığı için önde tutmuş diziyi o bakımdan kendince haklı yani ertuğrul gazi karakterini diğer osmanlı dizilerindekı padişahlar gibi bozmadıkları sürece bu şekilde ertuğrul gaziyi en iyi şekilde dizide hayat vermesini sağladıkları sürece ertuğrul gazinin yanında diğer dizilerde ne oluyor demesi çok normal
bu yılın tartışmasız en iyi dizisi zaten ertuğrul kaldıkı vadi son 2 yıldır normal dizilerden bile daha kötü durumda bu yılkı diriliş ertuğrul performansı vadinin son 2 yılını ezer geçer bunu söyleyen adamın her sözü mantıklı şuan yanlış birşey söylememiş ben dizi konularında asla duygusal davranmam doğrusu neyse onu söylerim 🙂🙂🙂

önde tutmuş onu anladımda vadiyi ne katıyor ortaya kıyaslamış resmen ya
vadi öyle olsada 12 yıldır zirvede varmı başka dizi 12 yıl zirvede kalan
arka sokaklar haricinde zaten sen ne olursa vadide beğenmiyosun cnm

Aynen kızz doğru söyledin, bu sezon daha da artacak yeni oyuncularlar Çiğdemin sevdiği yakışıklılarla.

pusu konsepti okadar başarılı bir konsept değil cnm ilk 4 sezon iskenderlis ezon hariç sadece 10.yıl var elimizde bu dizi 4.sezondan sonra bitti zaten o 4 sezon hariç elimizde sadece 10.yıl var
9 sezonmu oynadı pusu ilk 4 sezonu ve 10.yılı yanı 7.sezonu kenara al

5.sezon ulubey sezonu 6.sezon tnt sezonu 8.sezon geçen yılkı sezon
9.sezon bu sezonkı kanal d sezon bu 4 sezonuda at çöpe gitsin
9 sezondan sadece 5 iyi sezon çıkarmak 4 sezon bocalamak başarı değil kaldıkı star tv döneminden beridir geriye gidiyoruz 10.yıl haric elimizde yakın döneme ait fsane diyebiliceğimiz sezon yok son 2 sezon zaten rezalet seviyemiz yerlerde öldük helva kavuranımız yok
kanal d devam ederlerse seneyede final kaçınılmaz efsaneyi yavas yavas mahfettiler seneyede helvamızı kavurucaklar kanal d devam ederse bu dizi final sezonumuz olucak büyük ihtimalle can çekişiyoruz resmen 😵😵😵

Dizi TNT'de bile Kanal D'ye göre daha iyi reyting alıyordu.

bunlar senin düşüncelerin canım saygı duyuyorum ama katılmıyorum
ben bu sezona kadar beğendim beğenmediğim bölümlerde oldu ama iyi
bir sezon geçirdik bence🙂🙂🙂

izlemiyosun dizi uzak dur bakem dizimizden
şaka

bunlar senin düşüncelerin canım saygı duyuyorum ama katılmıyorum
ben bu sezona kadar beğendim beğenmediğim bölümlerde oldu ama iyi
bir sezon geçirdik bence🙂🙂🙂
Önceki sezonlara bak şimdiki reytinglere çok düşüş var, Kanal D diziyi finale sürüklüyor.

tnt sezonunu ben son 2 sezonun çok ama çok üstüdne görüyorum tnt sezonu ilk 4 sezonun gerisinde oyüzden kenara ayırdım iskenderli sezonun gerisinde ama son 2 sezon olan sezonların çok üstünde kalır
bahadırlar gittikten sonra bittik 2 sezondur küçük ağa kalitesinde bile değiliz öyle rezil 2 sezon geçirdikki ankaranın dikmeni bile daha iyi diyebiliyorsun insan üzülüyor cnm seneyede final kaçınılmaz malesef
😵😵😵

Ben Kanal Dyi eleştirdim efsaneyi değil.