acun biliyor sizin zevkinizi ayoll her yıl çıakrtıyor 1 tane cins öyle kanalı idare ediyor 1 yılForumun Survivorcılardam %90ı bunu tutuyor sen zevksizsin
acun biliyor sizin zevkinizi ayoll her yıl çıakrtıyor 1 tane cins öyle kanalı idare ediyor 1 yılForumun Survivorcılardam %90ı bunu tutuyor sen zevksizsin
Onu bunu bırak Adem yakışıklı Cuma Survivor izlicezacun biliyor sizin zevkinizi ayoll her yıl çıakrtıyor 1 tane cins öyle kanalı idare ediyor 1 yıl
@Bully de avatarını bozmus acundan snrakı 2.fiyasko avatarOnu bunu bırak Adem yakışıklı Cuma Survivor izlicez
Adamı seven sizsiniz ayoll @Bully ile sana evlenme teklifi etsin
yorumsuzYeni avatarıma bak da çatla
Evlenme tekliflerine açığım ama karşı cinsten gelmesi lazım Senin gibi fırsatları tepmem ben, evde kalmak istemiyorum
hahaha aa tabi bizim amacımız gırgır şamata çocuklar kimi seviyorsanız sevin ayoll nikah şahitinizde olrurum @EFE UYSALYeni avatarıma bak da çatla
Evlenme tekliflerine açığım ama karşı cinsten gelmesi lazım Senin gibi fırsatları tepmem ben, evde kalmak istemiyorum
Avatar çok yakışmış Çiğdemgiller patlasınYeni avatarıma bak da çatla
Avatar çok yakışmış Çiğdemgiller patlasın
aaa bu arada beşiktaşımızdada vardı fare suratlı dediğim bir çocuk bu ona çok benziyor ama ismini unuttum efe bilir belki efeyle sohbetimiz olmustu çünküYeni avatarıma bak da çatla
yok baska siyah saçlı bir oğlandı sen fotosunu koymustun fare suratlı demiştim ismide gelmiyorki aklıma şuan beşiktaşta olması lazımGökhan Töremiydi
Ekli dosyayı görüntüle 53866
Necip uysalyok baska siyah saçlı bir oğlandı sen fotosunu koymustun fare suratlı demiştim ismide gelmiyorki aklıma şuan beşiktaşta olması lazım
ayy yok sen beşiktaşın şuankı oyuncularından bir foto koysana bakayımNecip uysal
ayy yok sen beşiktaşın şuankı oyuncularından bir foto koysana bakayım
Oğuzhan mı Quaresma 2 ay sonra Trabzonda
hhahah evet oğuzhan galiba şimdi çağrıştırdı ismi @Bully sizin herif oğuzhana benziyorOğuzhan mı Quaresma 2 ay sonra Trabzonda
hhahah evet oğuzhan galiba şimdi çağrıştırdı ismi @Bully sizin herif oğuzhana benziyor
bende güzel beşiktaşlıyım ayoll 2 saattir adamı hatırtlamaya çalısıyorum fotodan seçtik kim hangisi diye
aaa evet bu görünce tanıyorumda isimleri hatırlayamıyorum işte
Tek Quaresmaaaa evet bu görünce tanıyorumda isimleri hatırlayamıyorum işte
aaaa onu bliyorum evet 2 ay sonramı trabzona geliyorlar çok uzunTek Quaresma