yetmez ama evet
onlarıdamı elbiseyle çekmiş ?Daha güzel fotolsri var
olsun bir iki fotoşopla gereksiz siyahlardan kurtarırız kızıKız çok edepli
Yaparız yaparız elbet kızı özüne döndürmek lazımolsun bir iki fotoşopla gereksiz siyahlardan kurtarırız kızıözüne çeviririz bir kaç ufak müdahale yeterli
ben çeviririm onuYaparız yaparız elbet kızı özüne döndürmek lazımKız dizinin basrolü ama özüne döndürmüyorlar
Adamı napmısın böyle travesti yapmısın ayıpputini hiç böyle görmemiştik
ben çeviririm onuona bakarsan putinide üstteki gibi görmemişsindir
Adamı napmısın böyle yravesti yapmısın ayıp
Onun icin bakarsın diziye artık dizinin fanı yapçaz senindüşün işte putin bu hale geldiyse senin senin esra ne hale gelir)
Yeni düşmanımız karizma
@Çiğdem- @Billy Kane @Doğu @Bully @MEnes @xemrexxx @tolgab @vadikızı @Polat Şaşmaz @sürgünüm @HarzeM
Ekli dosyayı görüntüle 53395
Yeni düşmanımız karizma
Aynen karizma daha bu kıyafetleri üstünde görmeden dizimize yakışacak demiştim
öylede oluyor valla
çağdasında etkisiyle yine yüksek reytingler olucak cnm ayrıca çok özledik diziyi
Kesinlikle çok özledik diziyi yeni düşmanla aksiyona doyacağız gibi Çağdaş da dövüşse ne güzel olurçağdasında etkisiyle yine yüksek reytingler olucak cnm ayrıca çok özledik diziyi
hemen karşı karşıya geliyorlarKesinlikle çok özledik diziyi yeni düşmanla aksiyona doyacağız gibi Çağdaş da dövüşse ne güzel olur
Tipe bakhemen karşı karşıya geliyorlar
ayy simon rezilliğinden sonra çok iyi olucak en azından bu adamın karizması var
Çok sert bir görüntüsü var ayoll titus ve noyan yeri geldimi sempatikte oluyorlardı bu adam çok ciddi sert bir tiplemede olucak izlenimi veriyorTipe bak
Karizmaya Bak
Bu bize ne kadar büyük düşman olabileceğini gösterebilirÇok sert bir görüntüsü var ayoll titus ve noyan yeri geldimi sempatikte oluyorlardı bu adam çok ciddi sert bir tiplemede olucak izlenimi veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?