haberi okumaya üşendim vlla sen kısaca özet geç11 yeni oyuncu katilacakmis ve bomba kiskanclik krizi olmus sezon finaki öncesi
@Çiğdem- @Billy Kane
http://televizyongazetesi.com/dirilis-ertugrul-dizisinde-kiskanclik-kavgasi/65368
haberi okumaya üşendim vlla sen kısaca özet geç11 yeni oyuncu katilacakmis ve bomba kiskanclik krizi olmus sezon finaki öncesi
@Çiğdem- @Billy Kane
http://televizyongazetesi.com/dirilis-ertugrul-dizisinde-kiskanclik-kavgasi/65368
haberi okumaya üşendim vlla sen kısaca özet geç
yaşlı başlı kadın hiç yakışıyormu ayol
Diriliş Ertuğrul dizisinde kıskançlık kavgası
TRT 1 ekranlarında en çok seyredilen Diriliş Ertuğrul dizisi çok yakında izleyiciyle buluşacak
Yeni sezona 11 yeni yeni oyuncu ile merhaba diyecek olan dizinin setinde sezon finali öncesi yaşandığı öne sürülen kavga son dönemde dizi kulislerinde en çok konuşulan konulardan biri oldu.
Dizi settinden sıza bilgilere göre 'Hayme Ana' karakterini canlandıran Bergüzar Korel'in annesi Hülya Korel, dizinin Aytolu'u Evrim Solmaz'a bir türlü ısınamadı. İkilinin arasında tansiyon gün geçtinçe arttı. Usta oyuncu Korel, diziye konuk oyuncu olarak dahil olan ve sezon finali öncesinde ölerek yapıma veda eden Evrim Solmaz'a karşı 'Selcan Hatun' rolünü canlandıran Didem Balçın ile birleşti.
Yaşanan gerginlik sırasında Balçın ve Korel, Evrim Solmaz'ın üzerine yürüdü. Set görevlilerinin araya girmesiyle tarflar sakinleşti. Sette konu ile ilgili tutanak tutuldu.
Fakat daha sonra diziden ayrılacağı için güzel oyuncu Evrim Solmaz şikayetçi olmaktan vazgeçti. Hülya Korel'in Evrim Solmaz'ın arabasını park ettiği yeri bile sorun haline getirdiği iddia edildi.
Yenimi ogreniyon herkes biliyoryaşlı başlı kadın hiç yakışıyormu ayol
ayrıca berguzerin annesi olduğunu şuan öğrendim
yaşlı başlı kadınların kavgası bence yakışmamışYenimi ogreniyon herkes biliyor
Aytolun demekki o yuzunden rolunu yasiyordu kavga dolayisiyla
Selcanda karismis kavgayayaşlı başlı kadınların kavgası bence yakışmamış
berguzerin annesi kıskandı ozaman aytolun benden ön planda olucak diye öylede olmuştu bence baya rolunu iyi oynadı gerçekten
hahah ayy işin tuhafı bunlar dizidede düşmandı ayoll rollerine kendilerini kaptırmışlar sanırımSelcanda karismis kavgayaNeyseki ayrilmis yoksa bunlar mahkemeye kadar giderdi11 yeni oyuncu katilacak diyolar
Haha aynen ama isin komik olani kadinin arabasini parkettigi yeri bile sorun ediyorlarhahah ayy işin tuhafı bunlar dizidede düşmandı ayoll rollerine kendilerini kaptırmışlar sanırım
aa yalnız artık açıklansın ayoll 1 oyuncu diyorsun eylüle geldik 1 tane bile açıklanmadı henüzHaha aynen ama isin komik olani kadinin arabasini parkettigi yeri bile sorun ediyorlarYeni sezonda olmaz ins boyle seylerYeni basrollerde gelecek
Çekimler Agustos sonu basliyormus 2 haftaya netlesiraa yalnız artık açıklansın ayoll 1 oyuncu diyorsun eylüle geldik 1 tane bile açıklanmadı henüz
Bariz yalan haber
Diriliş Ertuğrul dizisinde kıskançlık kavgası
TRT 1 ekranlarında en çok seyredilen Diriliş Ertuğrul dizisi çok yakında izleyiciyle buluşacak
Yeni sezona 11 yeni yeni oyuncu ile merhaba diyecek olan dizinin setinde sezon finali öncesi yaşandığı öne sürülen kavga son dönemde dizi kulislerinde en çok konuşulan konulardan biri oldu.
Dizi settinden sıza bilgilere göre 'Hayme Ana' karakterini canlandıran Bergüzar Korel'in annesi Hülya Korel, dizinin Aytolu'u Evrim Solmaz'a bir türlü ısınamadı. İkilinin arasında tansiyon gün geçtinçe arttı. Usta oyuncu Korel, diziye konuk oyuncu olarak dahil olan ve sezon finali öncesinde ölerek yapıma veda eden Evrim Solmaz'a karşı 'Selcan Hatun' rolünü canlandıran Didem Balçın ile birleşti.
Yaşanan gerginlik sırasında Balçın ve Korel, Evrim Solmaz'ın üzerine yürüdü. Set görevlilerinin araya girmesiyle tarflar sakinleşti. Sette konu ile ilgili tutanak tutuldu.
Fakat daha sonra diziden ayrılacağı için güzel oyuncu Evrim Solmaz şikayetçi olmaktan vazgeçti. Hülya Korel'in Evrim Solmaz'ın arabasını park ettiği yeri bile sorun haline getirdiği iddia edildi.
Zevk icin tartisiyoz bizde inanan yokBariz yalan haber
İzliyorum.
Şahabettinin kurtulus sahnesi efsoydu.İzliyorum.
kaçıncı bölüm zaten televizyon kapalı dur açayım
8. Bolum olmasi lazim Sahabettinin idamdan kurtuldugu bolumkaçıncı bölüm zaten televizyon kapalı dur açayım
aa o sahneyi kaçırdıysam daha bakmaya gerek yok8. Bolum olmasi lazim Sahabettinin idamdan kurtuldugu bolum
Kacirdik ama daha bolum baslarindayizaa o sahneyi kaçırdıysam daha bakmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?