Yahu zaten düşününce anlaşılmıyor mu ölmediği? Hangi karakter ölümü gösterilmeden öldü ve diziden ayrıldı şimdiye kadar? Bu yüzden Noyan'ın tarih olarak da dizi mantığı olarak da ölmemesi gerekir o sahneyle.
@Doğu @MEnes Noyan donecek galibaNoyan reyizden haber varYeni instagram hesabı eskisi kapanmış.ss
https://www.instagram.com/barisbgc/
Buda twitter adresi
https://twitter.com/Barisbgc
@Billy Kane @Çiğdem-
Ekli dosyayı görüntüle 51291
Ben söyledim yukarda söyleyeceğimi, ölmediğini tahmin ettim öyle bir şaibeli sahneden sonra.
Tabi anladilar Noyanin seyirci cektigini cakallar kullanacaklar tabiBen söyledim yukarda söyleceğimi, ölmediğini tahmin ettim öyle bir şaibeli sahneden sonra.
E yani çok temizlik yapıldı elbet transfer olmak zorunda. Ama hiç araştırmadım kimler geldi var mı bişeyler?Tabi anladilar Noyanin seyirci cektigini cakallar kullanacaklar tabiBirde en onemlisi yeni gelecek oyuncular en az 10 oyuncu
Kesin degil ama Hasan Yalnizoglu konusuluyor Arka Sokaklardan komiser vardi birtane o var 1 sayfa oncede resmi olmasi lazimE yani çok temizlik yapıldı elbet transfer olmak zorunda. Ama hiç araştırmadım kimler geldi var mı bişeyler?
Bana tiyatro kökenli oyuncularla gelsinler. Gidip yarışmalardan mankenlikten ordan burdan oyuncu bulmayla olmaz bu iş.Kesin degil ama Hasan Yalnizoglu konusuluyor Arka Sokaklardan komiser vardi birtane o var 1 sayfa oncede resmi olmasi lazim@Doğu
Unlu getirsinler yeter banaBana tiyatro kökenli oyuncularla gelsinler. Gidip yarışmalardan mankenlikten ordan burdan oyuncu bulmayla olmaz bu iş.
Esracığım değilmi bu
Yeni atmis @Çiğdem- öldüEsracığım değilmi bu
İnş bi sonraki dizisinde modern bir dizide seksi kıyafetler giyer
Bu kız baya güzel ama dizide çirkinleştiriyolar .ss
Bu kız baya güzel ama dizide çirkinleştiriyolar .ss
3. Sezonda saraya mı geçiyolardısarayda güzel giyinir süslenir inş
amann kurbağa gözlü birşey
Kurbağa gözünün bu kadar güzel olduğunu bilmiyodum sen biliyomuydun :EFE UYSALamann kurbağa gözlü birşey
3. sezon saray olacakamann kurbağa gözlü birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?