Polat Şaşmaz
Favori Üye
nezaman başlıyor
forumdan sadece ikimiz 1sezonu doğru dürüst izledi diğerleri kaçırmadan baksınlar teklarınıŞuan baslamis yayinda
Aynen soyleriz Titusuda ozlemissindirforumdan sadece ikimiz 1sezonu doğru dürüst izledi diğerleri kaçırmadan baksınlar teklarını
hahah aa 2 yıl önceki bu diziye yaptığım ilk yorumu buldum forumda ömrümüz geçiyor vlla yıllar ne çabuk geçiyorAynen soyleriz Titusuda ozlemissindir
Haha nasil gecti zaman bende anlamadim reytinglerde 8.5 reyting alinca bende sok gecirmistimhahah aa 2 yıl önceki bu diziye yaptığım ilk yorumu buldum forumda ömrümüz geçiyor vlla yıllar ne çabuk geçiyor
kız zaten yaşın oldu 30 ömrün mü kalmışhahah aa 2 yıl önceki bu diziye yaptığım ilk yorumu buldum forumda ömrümüz geçiyor vlla yıllar ne çabuk geçiyor
Şuan konu açılmıyor hata veriyor forum admin gelince düzeltçekSen aç konusunu en iyisi.
Darbe forumada vurmuş.Şuan konu açılmıyor hata veriyor forum admin gelince düzeltçek
Bu konu başlığıyla ilgisi ne?trt için video üreten küçük şirketler paralarını alamıyormuş zaten tv filmi diye uyduruk şirketlere yaptırdıkları birçok film de kalitesiz bulunup yayınlanmamış Allah ım yağdırıyor maşallahneyse paraları boş işlere vermeye devam millet olarak, demirelin hangi bakanıydı o vatandaşın parası deniz yemeyen keriz diyen )))) @Çiğdem- @Yiğitt @Harunnn60 @Tolstoyevski
neticede en çok zarar ettiren işler diriliş ve filintaBu konu başlığıyla ilgisi ne?
O kadar çekmişler alsaymış gariplerim paralarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?