her hafta olduğu gibi üstüne kata kata ilerliyoruz.vay süper bir bölüm daha izlicez o zaman
her hafta olduğu gibi üstüne kata kata ilerliyoruz.
bu adam dirilişin ya teknik ekibindendi ya da tekdenin(dirilişin yapım sirketi) ust yetkililerindendi. Demek haftayaki bölümü izlemiş ona gore çok güzelmiş bakalım bu haftaki bölümün ustune çıkacak bir bölüm olacak mi gorrcegiz. Ama ibnul arabiyi ozlemistik baya, haftayaki bölümde ibnul arabî ağırlıkta.hasret giderecegiz o yüzden beklenti buyuk@Billy Kane biz dün 34. bölümü izledik değil mi .bu arkadaş kim nasıl 35. bölümü izlemişcahilliğime ver
abi kanal çalışanlarından biri.@Billy Kane biz dün 34. bölümü izledik değil mi .bu arkadaş kim nasıl 35. bölümü izlemişcahilliğime ver
bilgilendirme için çok sağolbu adam dirilişin ya teknik ekibindendi ya da tekdenin(dirilişin yapım sirketi) ust yetkililerindendi. Demek haftayaki bölümü izlemiş ona gore çok güzelmiş bakalım bu haftaki bölümün ustune çıkacak bir bölüm olacak mi gorrcegiz. Ama ibnul arabiyi ozlemistik baya, haftayaki bölümde ibnul arabî ağırlıkta.hasret giderecegiz o yüzden beklenti buyuk
belki birileri engellemiştirsipariş ettiğim yüzük hala gelmedi hanginizin gözü kaldı .ss
Gelir bende internetten ayakkabı sipariş etmiştim baya geç geldibelki birileri engellemiştir
neyi?belki birileri engellemiştir
3 gün sonra gelicek dediler bu 3.,gün bu saatten sonrada gelmez.Gelir bende internetten ayakkabı sipariş etmiştim baya geç geldi
Neden?neyi?
3 gün sonra gelicek dediler bu 3.,gün bu saatten sonrada gelmez.
Gelir bende internetten ayakkabı sipariş etmiştim baya geç geldi
bırakın onları hürrem kıyafeti alın @Çiğdem- gibi çirkin sevgililerinize giydirirsinizneyi?
3 gün sonra gelicek dediler bu 3.,gün bu saatten sonrada gelmez.
Iyy bune be.ssssss
arada kaynamıştır unuttular kesin. dirilişcilerin çoğu almış binlerce kişi resimlerini paylaşıyo sayfalarda.Neden?
Bir daha başvurursun.arada kaynamıştır unuttular kesin. dirilişcilerin çoğu almış binlerce kişi resimlerini paylaşıyo sayfalarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?