gördük panpa gördükBırak kardeşim her zaman kendiyle çelişiyor kimle uğraşacağını bilmiyor.
gördük panpa gördükBırak kardeşim her zaman kendiyle çelişiyor kimle uğraşacağını bilmiyor.
Aslında izlesen çok sevrsin Karadayı ve Kvpci olarak.Valla tek bir bölümünü bile izlemişliğim yok. He yarım yamalak izledinmi dersen kanalları dolaşırken göz atmışlığım var.
Fark-ı diriliş fark-ı engin altan fark-ı biz.Bırak kardeşim her zaman kendiyle çelişiyor kimle uğraşacağını bilmiyor.
sefere tek başına kızı gönderecek halimiz yok eşlik ederim @Çiğdem- eşimdi tarlada dağda bayırda tek başına gidecek oralar tekin değildir korumaya ve sevgiye ihtiyacı var kızın)
aaaaaaaa beni @destere den kim koruyacak pekibaşrol ekin koç-anastasia ve hülya)) halit ergenç gibi 6 dizide başrol oynamış 6sı da 10+ reyting ortalamalı biri değilnebahat çehre gibi aşk ı memnudan biri de yok) zaten ilk bölümdeki gibi tüm karakterleri göstereceklerse her bölüm total maximum 7 olur bu sistemde
kız @Çiğdem- araplar neden diriliş izlemediklerini anlatıyorlar twitterda en önemli nedeni engin altanın kötü aktör olmasıymış ne diyorsun bu işe ortadoğu üzerine sefere çıkarsın herhalde hepsini öldürmeye@destere @Harunnn60 @Almila
ne kötülüğümü gördün ?
hahah ayy bende video falan paylastın ama beyaz sayfada kaldı sanıyorum açılsın diye bekliyorum ancadan beridir bencede gitt 9oklavayı kafana yemedenne kötülüğümü gördün ?sana prensesler gibi bakarım sarılırım korurum severim falan kötü gözlede bakmam hep iyi gözle bakarım orana burana))
oklava gelmeden ben çıkayım biraz dışarda hava alayım
hahah ayy bende video falan paylastın ama beyaz sayfada kaldı sanıyorum açılsın diye bekliyorum ancadan beridir bencede gitt 9oklavayı kafana yemeden
aaa forum yvas olunca sayfalar yavas yavas yükleniyor bazen video açılmadan beyaz sayfada kalıyor bende öyle sandım)))))))
ayy ne kadar zeki bir kıza gönül vermişim böyle))
bu mesajla beni hayattan soğuttun ?orda video ne gezer? sen sabaha kadar bekleki video açılsın)))
@sürgünüm giresunlu kızların hepsi bu kadar zekiyse umarım kendine evlenmek için giresundan 100 bin kilometre uzakta bir kız bulmuşsundur)))
ben bundan sonra filipinlere yelken açıyorum orda kendime birini bulacağım)
ay sana salak dedi beaaa forum yvas olunca sayfalar yavas yavas yükleniyor bazen video açılmadan beyaz sayfada kalıyor bende öyle sandım
bu sözlerini unutmam yarın öbürgün yine peşimde dolaırken sorarım ben sana
bendede aynısı oluyor ama ben kendime şaplak attım niye bu kadar safım diyeaaa forum yvas olunca sayfalar yavas yavas yükleniyor bazen video açılmadan beyaz sayfada kalıyor bende öyle sandım
bu sözlerini unutmam yarın öbürgün yine peşimde dolaırken sorarım ben sana
@xemrexxx tosbağasına bakma sana salak diyenin dili kopsun gözleri şaşı olsun şeyi kuruyup düşsün
totoş beroşun ölüsünün üsüne yemin et salak demedim diyebendede aynısı oluyor ama ben kendime şaplak attım niye bu kadar safım diye) sen bari benim durumuma düşmeyeydin iki gönül bir olurda ikiside saf olmamalı benim zeki bir kız bulmam lazım)
@xemrexxx tosbağasına bakma sana salak diyenin dili kopsun gözleri şaşı olsun şeyi kuruyup düşsün)
beroşun değilde meryoşun ölüsü üstüne yemin edebilirim
olmaz beroş oalcak doğru söylediğini anlamak içinberoşun değilde meryoşun ölüsü üstüne yemin edebilirim)
olmaz beroş oalcak doğru söylediğini anlamak için
aaaa bencede meryemin ölüsüne yemin ett yalan çıksada sevinirim vlla hahahberoşun değilde meryoşun ölüsü üstüne yemin edebilirim)
aaaa bencede meryemin ölüsüne yemin ett yalan çıksada sevinirim vlla hahah
çiğdemin üzerine etsen de olurmeryoşun cesedinden sabun yapsınlarki doğru söylüyorum)
Aslında izlesen çok sevrsin Karadayı ve Kvpci olarak.İzle derim bu hafta
aaaa bencede meryemin ölüsüne yemin ett yalan çıksada sevinirim vlla hahah
meryoşun cesedinden sabun yapsınlarki doğru söylüyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?