Ertuğrul'un kelle gidiyor yani.
Ekin fanlarını biliyoruz 2dkda tt yapıyorlar.tweet atan kiş isayısı panpa tweet değil) bu durumda dirilişinkilr daha fan kişi başına düşen tweet 3.6 mykösemin 2.2
)
Ay pis.sssErtuğrul'un kelle gidiyor yani.![]()
Ekin fanlarını biliyoruz 2dkda tt yapıyorlar.)))
Ay pis.sss
yaparlar ama dirilişçiler ka fan değillermiş demek kiEkin fanlarını biliyoruz 2dkda tt yapıyorlar.)))
Ay pis.sss
Kösem antileri ve ekin fanları dizi izleyileri birleşip öyle olmuş bu hafta görelim.yaparlar ama dirilişçiler ka fan değillermiş demek ki![]()
Senin Emre yüzünden diziyi bıraktım.Yarın seni tüm konulara etiketlicem![]()
Kösem antileri ve ekin fanları dizi izleyileri birleşip öyle olmuş bu hafta görelim.
Senin Emre yüzünden diziyi bıraktım.((
İnş o zaman kesin izlerim.Beren gelince başla.O bırakacak zaten o zamana kadar.
![]()
ayol 400 milyon izleyicili my nin devamı dizi eknle antilerden önce my gerçeği varKösem antileri ve ekin fanları dizi izleyileri birleşip öyle olmuş bu hafta görelim.
Senin Emre yüzünden diziyi bıraktım.((
ayol 400 milyon izleyicili my nin devamı dizi eknle antilerden önce my gerçeği varo kadar fanfinosuyla gündeme gelen kpa nın arap dayfası bile 130 bin olaması @sürgünüm duymasın
) meryemin hürrem karakteri için açılan sayfa 290 bin olmuş 180 küsür binlik sayfası da var
) @sokak sanati ufak bir destekle herkesi sollarız sosyal meyyada görüldüğü gibi
Ay kesin sollarsınız.ayol 400 milyon izleyicili my nin devamı dizi eknle antilerden önce my gerçeği varo kadar fanfinosuyla gündeme gelen kpa nın arap dayfası bile 130 bin olaması @sürgünüm duymasın
) meryemin hürrem karakteri için açılan sayfa 290 bin olmuş 180 küsür binlik sayfası da var
) @sokak sanati ufak bir destekle herkesi sollarız sosyal meyyada görüldüğü gibi
kalsın .A sonunda my arapça sayfasını geçmişiniz tebrikler.A bu izlenme oranlarıyla asla bir my olamayacak sosyal medyada dirilişAy kesin sollarsınız.![]()
![]()
![]()
1 milyona az kaldı sayfamızın.
![]()
hülya kadar etkili olur beroş daReklam haberleride gelsin.Beren gelince 2 katına çıkar reklamlar.
![]()
He kesin vardı öyle sayfa beni kandırmazsın.kalsın .A sonunda my arapça sayfasını geçmişiniz tebrikler.A bu izlenme oranlarıyla asla bir my olamayacak sosyal medyada diriliş![]()
kalsın .A sonunda my arapça sayfasını geçmişiniz tebrikler.A bu izlenme oranlarıyla asla bir my olamayacak sosyal medyada diriliş
hülya kadar etkili olur beroş dahülyadan fazlasını getirmez
![]()
ayol bizim binlerce sayfamız var arapça-rusça-türkçe-ispanyolca-urduca vb.He kesin vardı öyle sayfa beni kandırmazsın.))) Arapları napayım.
Oldu bile çoktan solladı.
![]()
Bir yurtdışında başarılı olalım o zaman fanlarımızda olacak o zaman gör.ayol bizim binlerce sayfamız var arapça-rusça-türkçe-ispanyolca-urduca vb.) başedemezsiniz boşuna çabalama
ne hayali hülya berenden daha çok haber olan biri sözlüklerde berenden daha çok entry girilmiş twiterda öyle ya da böyle konululuyor hepHayaller hayatlar.Tamam yarın sınavım var sus.
şu ana ka başarısızsınız belki araplar izler onu da sanmıyorum hem kösem var hem de kendileri mısır idivinin hayatını dizi yapmış ertuğrula bakmazlarBir yurtdışında başarılı olalım o zaman fanlarımızda olacak o zaman gör.![]()
Sanma görücez fanımız yok sadece kanal başarıslığı getirdi .ne hayali hülya berenden daha çok haber olan biri sözlüklerde berenden daha çok entry girilmiş twiterda öyle ya da böyle konululuyor hepreytingte zaten beren eski etkiyi yaratmaz tns sistemi malum
şu ana ka başarısızsınız belki araplar izler onu da sanmıyorum hem kösem var hem de kendileri mısır idivinin hayatını dizi yapmış ertuğrula bakmazlar![]()
dizi iyiyse kanal önemsizdirSanma görücez fanımız yok sadece kanal başarıslığı getirdi .![]()
Kötüde değiliz yani transta kanal göre iyi alıyoruz humda kanal yeni açılmış yine iyi afgan ve arnavutu bilmiyom.dizi iyiyse kanal önemsizdirmy nin birleşik arap emirlikleri kanalı reyting listesinde 13.kanalken my en çok izlenen diziyd
))
şu ana ka bir başarı göremedik neyse bakalım artıkKötüde değiliz yani transta kanal göre iyi alıyoruz humda kanal yeni açılmış yine iyi afgan ve arnavutu bilmiyom.![]()