Neyi kapak edecen Özgür Sedefçi zaten diğerleri bilmem.Şimdi etiket yapıcam kapak edicem ama millet bu konuya girip kirlenmesin diye yapmıyorum.
Artık sus hem diriliş izlicem 27 bitiyor.Bu arada HarzeM forumu bırakmış mı
Neyi kapak edecen Özgür Sedefçi zaten diğerleri bilmem.Şimdi etiket yapıcam kapak edicem ama millet bu konuya girip kirlenmesin diye yapmıyorum.
Artık sus hem diriliş izlicem 27 bitiyor.Bu arada HarzeM forumu bırakmış mı
Neyi kapak edecen Özgür Sedefçi zaten diğerleri bilmem.Şuanda ayrılmış gibi siyasi meseleler yüzünden forum sakinleşince belki gelir seçimden sonra.Ya inadına şöyle yapma ya izle işte yorumlaşırız bölümleri bitir.
Bazılarını biliyoruz gizliden izliyorlar inş öylesindir.Dizi kötü sıkılıyorum ne inadı.@ozgur2113 Beren ile ilgili ne düşünüyorsun panpam. Kosem'i kaç göz ile bekliyorsun söyle bakım.
Gelir umarım.
Bazılarını biliyoruz gizliden izliyorlar inş öylesindir.Kösemi sen izle Beren gelmeden biterse görürürm seni ama imkansız Star 13de bitirir diziyi reyting kötüyse.
Dirilişe tutmayacak diyordunuz çok kapak oldunuz bu dizide tutmazsa yine kapak olucanız.Sen buna inanmaya devam et tosunum.
Dirilişe tutmayacak diyordunuz çok kapak oldunuz bu dizide tutmazsa yine kapak olucanız.
Soru mu bu da.ss Kösem'i büyük bir heyecanla bekliyorum.Dizi kötü sıkılıyorum ne inadı.@ozgur2113 Beren ile ilgili ne düşünüyorsun panpam. Kosem'i kaç göz ile bekliyorsun söyle bakım.
Gelir umarım.
Iyy pisssssssss.Soru mu bu da.ss Kösem'i büyük bir heyecanla bekliyorum.Beren geldiğinde daha da muhteşem olacak.
Demek ki iyi tanımıyormuşsun beni.Özgürü iyi tanırım Berenci değil destereyi bilmem. Daha diziye başlatacağım çok kişi var bekle sen.
Kösem gelecek ekran şenlenecek.Iyy pisssssssss.
İzle sen zaten senden ümitli değildim anti Kösemlik yapacam.Demek ki iyi tanımıyormuşsun beni.
Kösem gelecek ekran şenlenecek.
İstediğin kadar antilik yap karşılığını alırsın.İzle sen zaten senden ümitli değildim anti Kösemlik yapacam.
İzlemiyorsunki o kadar dedim izle diye beni kırıyorsun.İstediğin kadar antilik yap karşılığını alırsın.ben Diriliş'e antilik yapmıyordum ama artık görecen gününü.
Sen nerden çıktın .MY KÖSEM > 2503250 DİRİLİŞ ERTUĞRUL
Bölümler çok uzun yazın başlamayı düşünüyordum aslında ama olmadı.İzlemiyorsunki o kadar dedim izle diye beni kırıyorsun.Bunun karşılığını misliyle alırsın ona göre.
Sen nerden çıktın .
Ne diğer dizilerle aynı 2 saat.Bölümler çok uzun yazın başlamayı düşünüyordum aslında ama olmadı.Bu sene zaten çok az dizi izliyorum ama sana hep diyordum denk geldikçe bakıyorum Diriliş'e diye.
26 bölümlük ilk sezonu var 26x120 dakika hesapla işte.Ne diğer dizilerle aynı 2 saat.Devamlı izlemelisin.
Etiketledim seni neden bakmyıyorsun.26 bölümlük ilk sezonu var 26x120 dakika hesapla işte.Diğer izlediğim dizileri en başından izlediğim için devam ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?