hadi herkes tahmin yapsın sonra çıkak
total:6.14
ab:9.37
abc:9.12
@vadikızı @Çiğdem- @sürgünüm @Billy Kane @Maskeli Fedai
total:6.14
ab:9.37
abc:9.12
@vadikızı @Çiğdem- @sürgünüm @Billy Kane @Maskeli Fedai
Son düzenleme:
neyse yarın sabah reyting konusunda buluşuruz. emrecanın sevineceği sonuçlar çıkacak malesef
hey maşşallah goçuma. yürü be kim tutar seni
Gorecez bakalim hala Dirilisi izlemedin dimi 1 grlecek.Tahmin yaptım bende.Kara Sevda Totalde alcak gibi.Geçen hafta naniklik bir iddia yaşadık mi.
ay bu sokak totoşu nöroyo burada. banada garasivda alacak gibi geliyir. meymenetsiz dizi.sen izliyon mu yoksa😱Tahmin yaptım bende.Kara Sevda Totalde alcak gibi.Geçen hafta naniklik bir iddia yaşadık mi.
Gorecez bakalim hala Dirilisi izlemedin dimi 1 grlecek.
Abi kotu bolumlerde yukseliyorduk yine yukselcez bence.hey maşşallah goçuma. yürü be kim tutar senialemin kralı geliyorr.geliyoor.geliyyoorrr.
ay bu sokak totoşu nöroyo burada. banada garasivda alacak gibi geliyir. meymenetsiz dizi.sen izliyon mu yoksa😱
hadi inşaAllah sen temiz kalpli körpecik bir delikanlısın duan makbuldur gak yatısıyı kılda dua etAbi kotu bolumlerde yukseliyorduk yine yukselcez bence.
Dirilis hastasi yapacaz seni.Ben artık buradayım. Haftalık kem keder elem hrpsini buraya akıtacam.Evet 2. Bölümü çok beğendim sonra 1. Bölümü izledim onu daha ok beğendim. Klişe ama çok tatlı dizi.
tadı bozulasıcaBen artık buradayım. Haftalık kem keder elem hrpsini buraya akıtacam.Evet 2. Bölümü çok beğendim sonra 1. Bölümü izledim onu daha ok beğendim. Klişe ama çok tatlı dizi.
Abi tmda srnin gibi dusunelim iyi gelsin Totali veririz.hadi inşaAllah sen temiz kalpli körpecik bir delikanlısın duan makbuldur gak yatısıyı kılda dua et
Dirilis hastasi yapacaz seni.
üfürükçülere gidecemSenin duan kabul mu olur bee.
Bakalim sen izlede bolumleri sonra.Kösem'e bakarsan bakarız.
üfürükçülere gidecemalıcam büyüyü atacam üstüne atacam üstüne
Bakalim sen izlede bolumleri sonra.
Hadi izle yalan soyluyon benceHurrem kimmisBiz Hürrem izledik işlemez bize.Efe al şu abini başımdan Ertuğrul'u izlecem izleyemiyorum.
Niye ilk ben.
üfürükçülere gidecemalıcam büyüyü atacam üstüne atacam üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?