Noysna calisan adam onun adsmi gecen bolum girdi 1 2 sahne gorduk daha.Kış gelene kadar Türkmenler'i yıldırmalısınız Noyan diyen karaktersiz kere karaktersiz kim?
Noysna calisan adam onun adsmi gecen bolum girdi 1 2 sahne gorduk daha.Kış gelene kadar Türkmenler'i yıldırmalısınız Noyan diyen karaktersiz kere karaktersiz kim?
Jenerik müthişti ama yine reklama girdi.Noysna calisan adam onun adsmi gecen bolum girdi 1 2 sahne gorduk daha.
10 dk sonra 11:15e kadar kesintisiz izleyecen.Jenerik müthişti ama yine reklama girdi.
Yeni farkettim. Yağmurdan dolayı benim televizyondaki HD kanallar bozuluyormuş. HD olmayan TRT çekiyor şu anda.10 dk sonra 11:15e kadar kesintisiz izleyecen.
Nasil gidiyir Ertugrulu kurtaran Geyikli.Yeni farkettim. Yağmurdan dolayı benim televizyondaki HD kanallar bozuluyormuş. HD olmayan TRT çekiyor şu anda.
Pusu'ya düşürüldükleri sahne çok iyiydi. Aksiyon bir an olsun durmadı.Nasil gidiyir Ertugrulu kurtaran Geyikli.
Müzikte bir başka. Aksiyon sahneleri çok gerçekći.Pusu'ya düşürüldükleri sahne çok iyiydi. Aksiyon bir an olsun durmadı.
Ertuğrul'un sakat zamanına denk gelmesem daha iyi olacakmış.Müzikte bir başka. Aksiyon sahneleri çok gerçekći.
Aynen abi ama kendine gelince cok daha iyi olacak haini farkettinmi KocabaşErtuğrul'un sakat zamanına denk gelmesem daha iyi olacakmış.
Aynen ya..... Kocabaşsssssssdtugtekin ertuğrul dönsün senin icabına bakar.. şerefsiz!
Obanın haini pis bakışlı Kocabaş!Aynen abi ama kendine gelince cok daha iyi olacak haini farkettinmi Kocabaş
Tugtekin infaz istiyor pislikkk.Obanın haini pis bakışlı Kocabaş!
Hayir yakalanmadi.Ertuğrul'u çalılıkların arkasına saklamıştı adam, en son iz sürüp önüne gelmişlerdi babam kapadı. Ne oldu yakalandı mı yine?@EFE UYSAL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?