Olsa nolcak tvde yayınlanmıyorkş saf hemen inanmış.haftaya maç varmış çarşamba günü oyüzden bu akşam 10 reyting alık aldık vlla alamazsak haftaya hiç alamayız![]()
Olsa nolcak tvde yayınlanmıyorkş saf hemen inanmış.haftaya maç varmış çarşamba günü oyüzden bu akşam 10 reyting alık aldık vlla alamazsak haftaya hiç alamayız![]()
televizyondan canlı yayın maçı varmış @sürgünüm öyle dedi dün akşamOlsa nolcak tvde yayınlanmıyorkş saf hemen inanmış.Şifreli tivibudan yayınlanıyor.
![]()
![]()
![]()
Şifresiz olsa TRT1'de yayınlanıyr akılsız yayın haklaır onlarda o zman Diriliş yeni bölüm olmaz.televizyondan canlı yayın maçı varmış @sürgünüm öyle dedi dün akşam![]()
ayoll ben zaten bilmem maç varmı yokmu ben eşkiya için demiştim salı maç varmı diye oda çarşamba var dediŞifresiz olsa TRT1'de yayınlanıyr akılsız yayın haklaır onlarda o zman Diriliş yeni bölüm olmaz.![]()
Olsa birşey olmaz tvde şifresiz değil çünküayoll ben zaten bilmem maç varmı yokmu ben eşkiya için demiştim salı maç varmı diye oda çarşamba var dedi![]()
Şifresiz olsa TRT1'de yayınlanıyr akılsız yayın haklaır onlarda o zman Diriliş yeni bölüm olmaz.![]()
İstemsiz katılıyorum lafınıza ama salı ve perşembe 21.45'de var sanırsam TRT1'de, Efe bilir.ayoll ben zaten bilmem maç varmı yokmu ben eşkiya için demiştim salı maç varmı diye oda çarşamba var dedi![]()
Buda korktu çarşamba zaten normalde de şifresiz maç yayınlanmıyor.İstemsiz katılıyorum lafınıza ama salı ve perşembe 21.45'de var sanırsam TRT1'de, Efe bilir.![]()
Aynen, çarşamba tivibu ya da D Smart yayınlıyor zaten.Buda korktu çarşamba zaten normalde de şifresiz maç yayınlanmıyor.![]()
Bırak zaten Gs elenecke yakında.ben eşkiya için sormuştum maç varmı diye televizyonda yayınlanan sordum etkilermi diye @sürgünüm salı yok ama çarşamba var dedi artık gerisini ben bilemem ama madem televizyonda şifreli olucak ayy ozaman iyi tabikide ertuğrulum açısından![]()
Aynen @Çiğdem- senin pis Selcan ayırlıyormuş.sabahtan beri saatleri sayıyorum 2 saat 25 dakika kaldı. =)
ben önceden okumuştum öyle yazınca diziden ayrılıyor sandım.Özeti okumadın mı pis.![]()
Yanlış anlaşılmasın Gündoğdudan ayrılıyor.ben önceden okumuştum öyle yazınca diziden ayrılıyor sandım.![]()