Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

çok güzel müzik yaa

çok güzeldii

Son düzenleme:
dizinin yapılma nedeni resmiyet kazandı
@HarzeM @sokak sanati @EFE UYSAL @Çiğdem- @vadikızı @Billy Kane

Bazı Körfez ülkelerinde dizi içerikleriyle ilgili şikâyetler geliyor. Toplumu yansıtan işler TRT ve atv'nin formatlarında var. Diğer dizilerde çok ekstrem olaylar oluyor. Bu da olumsuz imaj sağlayabiliyor. Mesela, 'Muhteşem Yüzyıl' diyoruz. Arapça karşılığı 'Sultanın haremi'. Yani adında zaten harem var. Bunlar kötü örnek oluyor. Diriliş'i yapma sebebimiz buydu.

muhteşem yüzyıl tarihimizi kötülediği için yaptık ertuğrulu diyor ayoll

muhteşem yüzyıl tarihimizi kötülediği için yaptık ertuğrulu diyor ayoll
ayo lverdiği örneğe bak atv ve trt dizileri toplumu yansıtıyormuş
la eşkiyada adamın metresi var kardeşinin kadını kötü kadın kara ekmekte kadın üvey evladının nişanlısına sardı öteki yiğeninin karısına aşık
trt dizilerini bilmiyom izlemediğim için

muhteşem yüzyıldada harem var diyor o daha suc bencede bak ertuğrulum savasıyor sürekli

muhteşem yüzyıldada harem var diyor o daha suc bencede bak ertuğrulum savasıyor sürekli
ertuğrul tabi savaşacak adam çadırda yaşıyor çatısı olan bir evi bile yok
devleti kjurmak için savaşması gerek sülo öyle mi gönderir paşaları fethettirir

dirilişin yapılma sebeplerinin en büyüklerinden biri buydu tabiki totoş bunu herkes biliyor gizli bir şey değil yani. ama atv için sarfedilen açıklamaya hiç katılamayacağım sadece bazı dizilerinde başörtülü karakterlere yer vermek o kanalı ahlaklı falan yapmaz. çok şaşırırımki akp taraftarı bir kanal olarak müstehçen sahne konusunda diğer kanallardan geri değil. o yüzden atv yide a-haber'ide pek sevmem. pekte samimi bulmam. ben trt ciyim dindar ve edpli kanalım benim
tabi ülke tvnin programlarınıda severim.onun dışında tarafsıza en yakın gördüğüm habertürkü izlerim bazen. bunun dışında beğendiğim pek kanal yok. fox ve cnn düşmanıyımdır. kanald yide sevmem ama güzel yapımı olursa izleyebilirim.star ve showa karşı tarafsızım.ay bu kanallarda beni çok seviyordu zaten

yapılma sebebi buydu da resmi olarak açıklanmamıştı hiç

Yazının tamamı bu.

TRT world çok önemli bir çalışma,çok onemsiyorum. Dünya çapında bir kanalımız olmalı haberleri,olayları fox,cnn, ve el cezireden duymaktan biktik. Dünyada oyun kurucu bir ülke olmak istersen elbette çağımızın en önemli.unsuru mediayi kullanacaksin.geniş bir medya ağına sahip olmalısın.bak bu ufuklar bu büyük fikirler CHP ve mhpde yok. Onlar anca basortulu ile uğraşır yahut kurt işareti yapıp tekbir getirir vatana hizmetten anladıkları bu.akp bazılarınca sevilmeyebilir ama en azından kendi zihniyetinde de olsa güçlü ve dünyada yetkin bir Türkiye kurmaya çalıştığı muhakkak

benden çok mesaj yazmışsın vlla bu konuya @xemrexxx ayy senmi izliyorsun bu diziyi yoksa benmi yanı anlayamadım bizden çok ilgileniyorsun maşallah

benden çok mesaj yazmışsın vlla bu konuya @xemrexxx ayy senmi izliyorsun bu diziyi yoksa benmi yanı anlayamadım bizden çok ilgileniyorsun maşallah
dur kız neyse @efe UYSA @HarzeM gözünüz aydın diriliş 24 ortadoğu ülkesinde yayına giriyor sonunda sartılmış
@-potterhead- senin filinta da aynı sşekilde
kösemle paramparçayı da almışlar fark-ı my direkt satılmış
@sokak sanati beroş dua etsin