legolas9900
Favori Üye
Olabilir bütün şarkıları beğenecek değilsin.@legolas9900 sen izlyior musun?
Ilk bölümünü izleyip biraktim
Olabilir bütün şarkıları beğenecek değilsin.@legolas9900 sen izlyior musun?
dodurga müziği. her müziği mi güzel olur. bu da gaza getiren cinsten@EFE UYSAL @Billy Kane @gözlemci @Çiğdem- @vadikızı @Castei @Harunnn60 castei sen izliyor musun?pek aktif değilsin diriliş sayfasında?
Bir müzik daha süper ötesi.
@Çiğdem- @HarzeM @Castei @vadikızı @Maskeli Fedai @gözlemci @Billy Kane @beyazsoy @Polat Şaşmaz @tolgab @cookies @sürgünüm
muhteşem yüzyıl tarihimizi kötülediği için yaptık ertuğrulu diyor ayolldizinin yapılma nedeni resmiyet kazandı@HarzeM @sokak sanati @EFE UYSAL @Çiğdem- @vadikızı @Billy Kane
Bazı Körfez ülkelerinde dizi içerikleriyle ilgili şikâyetler geliyor. Toplumu yansıtan işler TRT ve atv'nin formatlarında var. Diğer dizilerde çok ekstrem olaylar oluyor. Bu da olumsuz imaj sağlayabiliyor. Mesela, 'Muhteşem Yüzyıl' diyoruz. Arapça karşılığı 'Sultanın haremi'. Yani adında zaten harem var. Bunlar kötü örnek oluyor. Diriliş'i yapma sebebimiz buydu.
ayo lverdiği örneğe bak atv ve trt dizileri toplumu yansıtıyormuşmuhteşem yüzyıl tarihimizi kötülediği için yaptık ertuğrulu diyor ayoll
muhteşem yüzyıldada harem var diyor o daha suc bencede bak ertuğrulum savasıyor sürekliayo lverdiği örneğe bak atv ve trt dizileri toplumu yansıtıyormuşla eşkiyada adamın metresi var kardeşinin kadını kötü kadın kara ekmekte kadın üvey evladının nişanlısına sardı öteki yiğeninin karısına aşıktrt dizilerini bilmiyom izlemediğim için
ertuğrul tabi savaşacak adam çadırda yaşıyor çatısı olan bir evi bile yokmuhteşem yüzyıldada harem var diyor o daha suc bencede bak ertuğrulum savasıyor sürekli
bu suçlamalar kösemede yapılıcak dur sen dahaertuğrul tabi savaşacak adam çadırda yaşıyor çatısı olan bir evi bile yokdevleti kjurmak için savaşması gerek sülo öyle mi gönderir paşaları fethettirir
kösemdeki padişah zaten yeteneksizin teki sürekli çıkan isyanlarla mücadele ediyor 1-2 seferi varbu suçlamalar kösemede yapılıcak dur sen daha
dirilişin yapılma sebeplerinin en büyüklerinden biri buydu tabiki totoş bunu herkes biliyor gizli bir şey değil yani. ama atv için sarfedilen açıklamaya hiç katılamayacağım sadece bazı dizilerinde başörtülü karakterlere yer vermek o kanalı ahlaklı falan yapmaz. çok şaşırırımki akp taraftarı bir kanal olarak müstehçen sahne konusunda diğer kanallardan geri değil. o yüzden atv yide a-haber'ide pek sevmem. pekte samimi bulmam. ben trt ciyim dindar ve edpli kanalım benimdizinin yapılma nedeni resmiyet kazandı@HarzeM @sokak sanati @EFE UYSAL @Çiğdem- @vadikızı @Billy Kane
Bazı Körfez ülkelerinde dizi içerikleriyle ilgili şikâyetler geliyor. Toplumu yansıtan işler TRT ve atv'nin formatlarında var. Diğer dizilerde çok ekstrem olaylar oluyor. Bu da olumsuz imaj sağlayabiliyor. Mesela, 'Muhteşem Yüzyıl' diyoruz. Arapça karşılığı 'Sultanın haremi'. Yani adında zaten harem var. Bunlar kötü örnek oluyor. Diriliş'i yapma sebebimiz buydu.
yapılma sebebi buydu da resmi olarak açıklanmamıştı hiçdirilişin yapılma sebeplerinin en büyüklerinden biri buydu tabiki totoş bunu herkes biliyor gizli bir şey değil yani. ama atv için sarfedilen açıklamaya hiç katılamayacağım sadece bazı dizilerinde başörtülü karakterlere yer vermek o kanalı ahlaklı falan yapmaz. çok şaşırırımki akp taraftarı bir kanal olarak müstehçen sahne konusunda diğer kanallardan geri değil. o yüzden atv yide a-haber'ide pek sevmem. pekte samimi bulmam. ben trt ciyim dindar ve edpli kanalım benimtabi ülke tvnin programlarınıda severim.onun dışında tarafsıza en yakın gördüğüm habertürkü izlerim bazen. bunun dışında beğendiğim pek kanal yok. fox ve cnn düşmanıyımdır. kanald yide sevmem ama güzel yapımı olursa izleyebilirim.star ve showa karşı tarafsızım.ay bu kanallarda beni çok seviyordu zaten
kim yapmış bu açıklamayı mehmet bozdağ mı?yapılma sebebi buydu da resmi olarak açıklanmamıştı hiç
bilmiyorum ahaber sitesindeydikim yapmış bu açıklamayı mehmet bozdağ mı?
bence açıklamada sadce trt vardı atv'yide a-haberciler araya sıkıştırdıbilmiyorum ahaber sitesindeydi
bence açıklamada sadce trt vardı atv'yide a-haberciler araya sıkıştırdı
Yazının tamamı bu.bilmiyorum ahaber sitesindeydi
bu suçlamalar kösemede yapılıcak dur sen daha
önce diriliş kendi imajını düzeltsinYazının tamamı bu.
TRT world çok önemli bir çalışma,çok onemsiyorum. Dünya çapında bir kanalımız olmalı haberleri,olayları fox,cnn, ve el cezireden duymaktan biktik. Dünyada oyun kurucu bir ülke olmak istersen elbette çağımızın en önemli.unsuru mediayi kullanacaksin.geniş bir medya ağına sahip olmalısın.bak bu ufuklar bu büyük fikirler CHP ve mhpde yok. Onlar anca basortulu ile uğraşır yahut kurt işareti yapıp tekbir getirir vatana hizmetten anladıkları bu.akp bazılarınca sevilmeyebilir ama en azından kendi zihniyetinde de olsa güçlü ve dünyada yetkin bir Türkiye kurmaya çalıştığı muhakkakYazının tamamı bu.
dur kız neyse @efe UYSA @HarzeM gözünüz aydın diriliş 24 ortadoğu ülkesinde yayına giriyor sonunda sartılmışbenden çok mesaj yazmışsın vlla bu konuya @xemrexxx ayy senmi izliyorsun bu diziyi yoksa benmi yanı anlayamadım bizden çok ilgileniyorsun maşallah
hahah ayy bak yinedur kız neyse @efe UYSA @HarzeM gözünüz aydın diriliş 24 ortadoğu ülkesinde yayına giriyor sonunda sartılmış@-potterhead- senin filinta da aynı sşekildekösemle paramparçayı da almışlar fark-ı my direkt satılmış@sokak sanati beroş dua etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?