Diriliş Ertuğrul - Genel Sohbet Konusu

O zaman ne, çokda iyi yapıyor kendi fikrine saygım var diziyi izleyenlerin %95'i çok iyi oynadığı düşünüyor hakkını verdiğini, harikulade oynadığı düşünüyorum mimikleride çok iyi içten oynuyor dediğim gibi.

İzleyicilerin %95'inin oyunculuktan anlamaması beni çok üzdü

Senin istediğin kadar savunman onu iyi oyuncu yapmaz, inşallah kendini geliştirir
Forumda beğenmeyen sensin zaten devam et senin gibiler kıskanmaktan çatlıyor onu, çok var böyle gördüğüm, biz bilmeyiz ama dizi yöneticileri yönetmenler falan biliyor yani onlaradamı saygın yok güvenipte almışlar hala oynatıyorlar başrolde.....

Ne tür bir kıskançlıkta bulunabilirim acaba merak konusu
Ayrıca dizinin yönetmenine, yapımcısına niye saygı duyayım
Çok önemli kişiler değiller yani tek elle tutulur dizileri Diriliş olduğuna göre, gitsinler bir sinema filmiyle festivallerden ödülle dönsünler ancak o zaman 'saygı' duyulacak insanlar olabilirler
Ve her dizide başrol oynayan yetenekli olacak diye bir kaide yok, çok var örnekleri

Daha ne kadar dizi yapmışlar daha bu ilk? lafım yok sana nokta...................

5. Bölüm:

oha harika bölümdü. bölüm süresi 100 dakikaydı, aksiyon fulldu. keşke 90 dakika sürse aksiyona doymayız.

titus halime'yi yaraladı.
üstad-ı azam yeğenini öldürttü. ben elenora'nın aktif olacağını düşünüyordum oysa.
genel olarak çok süper bölümdü. akşama sonraki bölümü izlerim.

Evet o harika bölümdü.

7. Bölüm:

bölümü telefondan takip ettim.
bir kısmını yoldayken izledim. aklımda kalan sahnelerden, selcan'ın çocuğu düştü, büyücüyü öldürdü iyi oldu.
elenora'nın ablası geldi. elenora'dan beklentim vardı ama çabuk öldü. ablası beklentimi karşılayacak gibi. hatta turgut'u ordan o kurtaracaktır diğer türlü turgut"un kurtulması çok zor. ismini tam telafuz edemicem ama şehabettindi sanırım nese idam edilirken ertuğrul yetişti bakalım nasıl kurtaracak.

16 günün kalmış bomba sezona.

8. Bölüm:

çok iyi bölümdü yine.
halkın kahramanı ertuğrul kurtardı şahabettin'i.
isadora (söylenişiyle yazdım
) turgut'u o kurtarır dedim ama afşin kuratacak galiba. gerçi azam'a yakalandı ama. .ss el aziz halime'me göz koydu
sonu nasıl bitti öyle bu seferde ertuğrul yakalandı.

Yeni sezona çok az kaldı merakla bekliyoruz.

Son düzenleme:
İlk bölüm beklentimin üzerindeydi biraz uzun olması önce telaşlandırdı ama kaymak gibi gitti bölüm
Devam diyorum.