İnşallah bakalım yeni oyuncu dahil oldu bak.16 yı unut.23 olursa sukret
İnşallah bakalım yeni oyuncu dahil oldu bak.16 yı unut.23 olursa sukret
Kim?İnşallah bakalım yeni oyuncu dahil oldu bak.![]()
bakalım sizin dizi bu etkiyi yaratacak mı
Vayy be. Güzel reklam yapmışlar. Gisgandim şimdibakalım sizin dizi bu etkiyi yaratacak mı
O kanalda mı yayınlanacak? Pakistan Reytingleri geldi mi?bakalım sizin dizi bu etkiyi yaratacak mı
bu arap kanalıO kanalda mı yayınlanacak? Pakistan Reytingleri geldi mi?
Pakistan reytingi gelmiş 1.1 almış o saatin en iyi reyting alan dizisi.bu arap kanalı![]()
hayır o dirilişin reytingi değil diriliş 21-22 arası yayınlanıyor o reyting başka saatinPakistan reytingi gelmiş 1.1 almış o saatin en iyi reyting alan dizisi.![]()
@harzemliişah söyledi bana ama.hayır o dirilişin reytingi değil diriliş 21-22 arası yayınlanıyor o reyting başka saatin![]()
O saat kaçtaymış reyting?tekrar reytingi falandır o zaman![]()
hatırlamıyom ama ertuğrulun saati dğeilO saat kaçtaymış reyting?![]()
Burda yazıyor 9da 11de 12de tekrarları var.hatırlamıyom ama ertuğrulun saati dğeil![]()
@xemrexxx çatlasın tekrarmış.hacılar ben reytingin resminide paylaşmıştım. bilgi olarak eklmiştim 1.bölümün tekrar bölümü reytingi 1.1 yoksa gece yayınının değil.onla ilgili reyting bulamadım.![]()
niye çatliyim@xemrexxx çatlasın tekrarmış.![]()
Bakalım yeni bölümü kaç almış bu 1.lik Hum Sıtaray için büyük başarı.niye çatliyimdirilişin saatinde kanal ilk 5e giremiyor tekrarı izlensin istediği ka
![]()