Olsun başarılı olacaktır kanalın tam çıkış şansı.sosyal medyada uçması önemli değil reytingi iyi olsun daha önemlibak abd de de @Çiğdem- in cw kanalı sosyal mdyada uçuyor ama reyting fos
kirazcıkın son iki bölümü 77. ve 81.olmuş dedim yabüyük ihtimal distribütörle alakalı durum
my-binbir gece-paramparça üçünü de global agency pazarlıyor 3ü de antv ye satıldı
bakalım göricezOlsun başarılı olacaktır kanalın tam çıkış şansı.![]()
Distrubutor ne hacim biraz açıkla zira mesela kara para ask ,karagül,diriliş,filinta intermedia pazarlıyor. Karagül ve kpa urdu1e diriliş hum sitaray satılmış niye.sosyal medyada uçması önemli değil reytingi iyi olsun daha önemlibak abd de de @Çiğdem- in cw kanalı sosyal mdyada uçuyor ama reyting fos
kirazcıkın son iki bölümü 77. ve 81.olmuş dedim yabüyük ihtimal distribütörle alakalı durum
my-binbir gece-paramparça üçünü de global agency pazarlıyor 3ü de antv ye satıldı
Bizde bugün tam soruyorduk Endonezyalılar twitter resmi sayfasını takip etmişler Dirilişin satılmış meğerse.bakalım göricez![]()
hepsini alacak halleri yok yaDistrubutor ne hacim biraz açıkla zira mesela kara para ask ,karagül,diriliş,filinta intermedia pazarlıyor. Karagül ve kpa urdu1e diriliş hum sitaray satılmış niye.
satılrısa ben söylerim sen yorma kendiniBizde bugün tam soruyorduk Endonezyalılar twitter resmi sayfasını takip etmişler Dirilişin satılmış meğerse.@harzemliişah
4 milyon takipçisi var facebookta.hepsini alacak halleri yok yamedcezir,karadayı,karagül,kara para aşk urdu 1 de istersen tüm günü türk dizisi yapsınlar
hum tv yi ibilmiyorum ilk defa türk dizisi aldı büyük ihtimal yüksek ücret vermiştir
satılrısa ben söylerim sen yorma kendini![]()
o zaman niye hep açıyon haberleriniTebrikler diziye.
Emrecikin haberleri pek doğru değil.![]()
endonezya 255 milyonluk ülke 4 milyon ne ki4 milyon takipçisi var facebookta.![]()
Doğruluğunu teyit ettim evet var sayfasında.Tebrikler diziye.
Emrecikin haberleri pek doğru değil.![]()
a gentlemens dignityla @Billy Kane kirazcık ore uyarlaması değil mi bişi dignity hatta orjinalinni adı![]()
Hum Tv diyom.o zaman niye hep açıyon haberlerini
endonezya 255 milyonluk ülke 4 milyon ne ki![]()
Asla uğramamamo zaman niye hep açıyon haberlerini
endonezya 255 milyonluk ülke 4 milyon ne ki![]()
Emreciği kızdırıyorum ben.Doğruluğunu teyit ettim evet var sayfasında.![]()
pakistan da 190 milyon oası için de bişi değilHum Tv diyom.![]()
En çok beğenilen sayfası Pakistanın.pakistan da 190 milyon oası için de bişi değil![]()
aaa yalana bak kösem haberlerini nereden ldın 😱 peki şubuo dizi satılı haberleri nereden geldi 😱Asla uğramamam
Emreciği kızdırıyorum ben.![]()
dur bi bakıcamEn çok beğenilen sayfası Pakistanın.![]()
Gazete haberleriaaa yalana bak kösem haberlerini nereden ldın 😱 peki şubuo dizi satılı haberleri nereden geldi 😱
dur bi bakıcam![]()
Al .aaa yalana bak kösem haberlerini nereden ldın 😱 peki şubuo dizi satılı haberleri nereden geldi 😱
dur bi bakıcam![]()
ayol o haberlerde mail adrsi yazıyor emrecik in pis pis yiğit.ssGazete haberleri![]()
seni @harzemliişah a havale ettim 7.ymiş pakistanda işte.ss